A Rollercoaster tycoon 3 készítőinek (Frontier) új vidámparképítős játéka
  • kisiku
    Ez nekem is újdonság, habár én még nem csinálok saját blueprint-et.Az viszont kétségtelen, hogy játék közben is így van, azaz van amit egyszerre, van amit csak elemenként lehet módosítani.
    Arra lennék kíváncsi, hogy mit vesz figyelembe egy hullámvasút építésénél úgymond "tartósság" címen. Ha kész hullámvasutat építek, akkor "average/medium", ha magam építem egyedileg, akkor mindig "low". Ez az a jelző, ami azt mutatja, hogy milyen időközönként kell karbantartani, mennyire gyakran fog elromlani.
    Tehát hogyan kell olyat építeni, ami tartósabb? Kisebbet kell?Vagy stabilabbat?
    Egyébként ez az egyik legélvezetesebb része a játéknak, de nagyon sokat szoktam szopni azzal, hogy a "Fear"-t és a "Nausea"-t lent tartsam, de az "Excitement" menjen magasra.
    Én még csak a Career-t tolom benne, már csak egy fokozat van hátra és a Hard fokozatúak könnyebbek voltak mint több Medium...
    Még egy kérdés.Mivel nem játszottam még sandbox-ban, Career módban korlátozott az építési terület.Ezt lehet növelni vagy sandbox módban eleve sokkal nagyobbat ad?