Tyranny
  • BEAST #42
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha mindenkivel beszélsz akivel lehet Kyros-ról, akkor sejteni lehet, hogy eleve azért küldte ezt a két bandát az utolsó szabad terület meghódítására, mert tudta, hogy utálják egymást. Pedig számos más sereggel rendelkezik. Többek közt az Archon of Ruin által vezetett Plagueborn-nal akiket a végén a kivégzésünkre küldött. Ha az anarchy vonalat választod már az elején akkor Bladen Mark is mond olyasmiket, hogy Kyros semmitől sem "retteg" jobban, mint az unalomtól és attól, hogy belső viszájok miatt esik szét a birodalma. Ezért is küldött ennyi Archon-t a Tiersbe. Nincs szüksége ennyi veszélyforrásra. Csak egyre, a legerősebbre, aki talán még elszórakoztatja pár száz évig.

    Ezért sem lehet lojális utat választani, pedig én a rebellion szálra tévedtem úgy, hogy csak Kyrost akartam szolgálni a két civakodó fél megleckéztetésével.

    A partytagok nekem sem tetszenek túlzottan, kevés is van, nem is túl érdekesek. Egyedül Sirin tetszett, nagyon szomorú élete volt eddig és ha barátságosan közeledsz hozzá egész megnyílik, és többek közt Kyrosról is mesél neked egy kevesett, hisz ő tanítgatta egy darabig. Aztán nem bírt magával és ezért kapta a fejfedőjét. :D

    A nehézséggel egyetértek, bár most kezdtem egy új potd játékot expert és trial of iron módosításokkal, izzadok rendesen. Főleg, hogy elhatároztam eléggé alacsonyra veszem a mágiahasználatot, azt is max buffra.


    Utoljára szerkesztette: BEAST, 2016.11.21. 09:42:52