Tyranny
 • BEAST #36
  Potd szinten játszottam és 3 varázslóval nevetségesen könnyűnek éreztem az egészet. Egy ideig Verse és Barik is velem jöttek, de a játék taunt rendszere nem igazán nyűgözött le, így maradtam a Verse/Barik + 3 mage felállásnál. Bár amikor már Verse is kb 10 secre paralizál és 75% hpt gyógyít vissza, akkor majdnem beszélhetünk 4 mage-ről is. :D

  A fő karakterem gravelight/lightning/frost varázslatokra állt rá és a statjait Quickness > Wits > Resolve sorrendben adagoltam és bár eleinte unarmed hybrid akart lenni, a játék felétől már csak unarmed varázsolgatott, de semmit sem pofozgatott. Mindig van egy karakter aki a debuffokra áll rá, ez mostanában Sirin, neki pont passzolnak az emotion/illusion/atropy varázslatok. Míg a party buffokról Lantry gondoskodik továbbá valamilyen szinten minden karakter tud gyógyítani és saját magát buffolni is és az alap támadó spelleket is mindenki megkapja, ezek kb a gravelight touch spell, a frost cone spell és a lightning cone spell.

  A gravelight touch spell és weapon buff kb a játék legjobbjai szerintem. A legjobb sebzést pedig frostfire spellekkel és lightning kombókkal lehet elérni.

  Egy ideig sok gondot okoztak a lidércekvagymik, de amint vettem a fáradtságot, hogy megnézzem melyikre milyen varázslattal érdemes támadni máris könnyebb lett az életem. Így most már csak egyedül a Disfavored csapatok okoznak gondot, mert földvarázslóval vagy anélkül is felrugdalnak és a Graven Ash buffja miatt pár másodpercenként gyógyulnak. Bár folyamatosan stunlockolva már ők sem olyan kemények.

  szerk: A botok kb semmit sem érnek, sem támadásra, sem a támadó talentjeikkel. Sokkal jobban jár az ember ha 1h+pajzs, dualwield vagy méginkább unarmed felállásban varázsolgat. Unarmedben a legjobb a recovery, így pillanatok alatt végig lehet pörgetni a spelleket.

  Utoljára szerkesztette: BEAST, 2016.11.16. 22:17:08