• gforce9
    Leszögezném:
    Nem mondtam olyat hogy él a Szojuz, ezt csak te akarod beleolvasni. Akármennyire is szeretnéd, nem írtam ilyet. :)

Hasonlatot írtam. Nem rossz hasonlatot. Pontosan párhuzamba állítható, no persze annak, aki nem abba akar belekötni hogy "dehátnemisélő" húúú tényleg? :) Nem mondod.

Linkelted?? Mit nem mondasz. Ettől még nekem Sequoyah nem tűnt egyszer sem kreacionistának és most sem tűnik annak. Sőt szerintem rajtad kívül senki sem akarta ezt belelátni.

Olyan dolgokat írsz amiről én nem beszéltem. Olyan dolgokkal vagdalkozol, amik sértőek. Lényegében most meg velem személyeskedsz és kötöd az ebet a karóhoz.:) Kösd. Ha neked ez az élvezet, hogy olyan dolgokat láss bele a másik mondanivalójába, amit a vak is lát, hogy nincs benne.

Nem vitatkozik veled senki érdemben? Hmm talán neked is magadba kéne nézni. Mert lehet, hogy én nem értek annyit a fizikához, biológiához és a természettudományokhoz úgy általában, mint te, de annyira hülye sem vagyok, hogy felismerjem, hogy mi az építő szándékú kritika és mi a tuskó stílusú értelmetlen kötözködés.