• Sequoyah
  #193

  En reszletesen kidolgoztam az ervelesemet es ezt probaltam tudomanyos igenyesseggel megtenni (egy forum keretein belul ennyi tellett...).
  giacomo gesso (vagy pl gforce9) idot szant ra hogy elolvassa es megertse. Miutan megertette, kepes volt egy valos es ertelmes kritikat megfogalmazni, megmutatva az ervelesem esetleges gyengesegeit.
  Ezen az uton haladva aztan szepen megbeszelhetjuk ezeket a gyengesegeket is, igy elorelenditve a vitat, es aztan vegul egyetertesre jutva.
  Igy szoktak a felnottek vitatkozni, illetve a tudomany is igy intezi a vitait (csak magasabb szinten persze).


  Ezzel szembe jossz te aki el nem olvassa amit irok (jajj tul hosszo:D), cafolni semmit sem cafol, csak szidalmaz, a mondandomat pedig folyamatosan elferditi es elhazudja, mutatva, hogy lovese sincs mirol beszelek. (mondanam, hogy en fogalmaztam rosszul, de valami csoda folytan mindenki mas megertette)
  Visszaolvastam, es egyetlen ertelmes onallo gondolatot sem lattam toled, kizarolag linkeket es idezeteket masoktol.
  Egyetlen cafolatot sem lattam toled, csak lehulyezel, a munkat meg masra haritod ("néz utána mi a modell"). Hogy konkretan mi a hiba azt le nem irnad, csak altalanossagogat es demagog dumakat hallani toled. Nagyon konnyu lehulyezni masokat es masok gondolatait, de ala is kene tamasztani valamivel, ez utobbit pedig nem lattam toled, pedig tobbszor is kertem.
  Most is kizarolag csak azert szoltal hozza, hogy szidhass, de ertelmes gondolat nem kerult a hozzaszolasodba:)

  Hagyd a nagyfiukra a vitatkozast, akik ertelmesen kepesek megbeszelni a dolgokat, megertik a masikat, es nem csak lehulyezik azt amit nem ertenek. Vegyel szepen peldat giacomo gesso-rol.