overseer-7#16
épp ezaz,hogy engem kurvára érdekel a fizika.. nagyjából tisztában vagyok azzal hogy mi lehetséges és mi nem.
Az atomerőműveket gőzerővel támogatom én is.
A vízerőművek nem valami erősek szerintem. A folyó vízből nem lehet túl sok energyt kinyerni az egész világ számára.
létezik tenyésztő üzemmódú atomreaktor, amiben több üzemanyag jön létre mint amennyit elfogyaszt.. ez is lehetséges, mégis is tartunk ahol.
viszont tőled még egy jó pozitív szót nem hallottam még..
miért nem ásol egy gödröt és fekszel bele??
annak nincs értelme,hogy mindennel kötözködsz.
az oké hogy pemmiszimista vagy.. de ha az ilyen embereken múlna a világ fejlődése.. még mindig a kőkorszakba tartanánk..
képzelem, mikor valaki feltalálta a kereket.. az ilyen emberek hogy röhöghettek rajta, hogy ilyen hülyeségre pazarolja valaki a munkáját meg az értékes tüzifát :)
biztos belekötöttek abba is, hogy a fa úgy is eltörik, meg elkorhad :)
valami gond van a fejeddel, pszichológushoz kéne járnod, hogy rájöjj hogy hol lett elrontva valami.. áltaában a cinikus, negatív beállítottságú embereknek van valami személyiség zavaruk.. ami miatt nem tudnak igazából önmaguk lenni..
a cinikusság, negatív hozzáállás, tudálékoskodás egy fajta psicho defenzív reakció valamire.. amit érdemes vizsgálni.. ne kelljen már így élned egy életen át..