Irasidus#81
Off.: Nem vagyok zseni, amúgy is a zseni elég szubjektív foglalom. Nem kell kussolni, csak ne állíts olyat ami nem igaz, vagy amiről nem tudhatsz semmit. Pontosan azért vagyok itt, mert van olyan aki ostobaságokat beszél. Ismeretterjesztés a célom. De ezt már számtalanszor leírtam. Megjegyzéseket nem én, hanem te tettél egy egész szakmára és annak művelőire, én csak felvilágosítottalak, hogy kívülről nem láthatod milyen a tudomány művelése, és hogy észre kéne venni, hogy a tudományos fokozatok mögött mennyi munka és tanulás van!
Nem akarom magamat eladni, én a tudományt akarom "eladni" vagyis népszerűsíteni, nálam ez nem kivagyiság kérdése. Tőlem nézhetsz hülyének - ha jól esik, nincs önértékelési gondom, csak közben próbáld meg a valóságot felfogni. Egyszer kértél tőlem hiteles forrásokat ahonnan lehet tájékozódni, és küldtem privátban egy rakattal! Sajnálattal látom nem használod őket. :/ De ha ennyire érdekellek, és szeretnél meggyőződni "rólam", gyere el a Polaris csillagvizsgálóba jövő hónaptól tartok előadást, és megkérdezheted a szakma többi részét, mit gondolnak rólam. Szerelttel várlak! Kovács Gábor Utoljára szerkesztette: Irasidus, 2015.08.28. 15:16:18