• Katalizátor
    Az érzelmek valósak persze, hiszen képes vagy megosztani másokkal, főleg művészetek útján. De a konkrét tulajdon az más kérdés. Lehet neked házad papír szerint is, de a hangyák, meztelen csigák, pókok, akkor is befognak oda menni, mert őket nem érdekli mi van meg neked papíron. Azért, mert ilyen egyszerűen nincs az univerzumunkban! Nyugi még a testedet is fel fogják zabálni, ha már nem élsz, nem szép de ez van! Világegyetemünk a "minden mindenkié" elv szerint működik, az igények pedig változatosak.
    Természetesen az embernek szüksége van lakhelyre, ruhákra, eszközökre, de hogy konkrétan mi a tied, az inkább fontosabb érzelmi szinten az embernek. Pl a telefonom sokkal drágább volt, mint a gitárom, de ha valaki ellopná mindkettőt, az előbbit inkább leszarnám, mint az utóbbit.
    Az meg, hogy a valóság része lenne a képzelet, szintén lehet vita tárgya. Legjobb példa erre a vallások, amik védve is vannak, mondván ez fontos egyes embereknek. De ezzel az erővel, nekem lehetnek fontosak az utcán talált tobozok is, ha én ezt épp így képzelem, akár embert is ölnék értük, de attól még a társadalom elküld engem a jó fenébe, hogy mi ez a hülyeség.
    Tudod, ez csupán annak a függvénye, hogy mi a "normális".