banner
  • Zozo0122 #917
    Na, haladtam kicsit. Eddig jó.

Grafikailag nagyon szép, betonstabil a 60 fps is, maxon van minden, kivéve, hogy motion blur + DoF kikapcsolva, mert utálom.

Játékmenet jó, a weapon skillek is nagyon jók, jó kis pvp csaták lesznek. A harcon amúgy érezhető a gyorsulás, ezt rögtön Iudex ellen is lehet érezni, párszor le is kapott emiatt. (tegnap még a 2. részt toltam, megszoktam azt a sebességet) Azt tudom mondani, hogy Depriveddel elég nehéz a játék az elején.

Találkoztam egy-két buggal: többször előfordult, hogy 1-2 percig magától futott a karakterem, a gombot sem kellett nyomni hozzá. Autosprintet nem találtam, talán a bill ragadt be valahogy? (nem fizikailag, hanem a játékban)

Másik, hogy karakteralkotásnál a szemöldök (brow) résznél egyszerűen kifagyott a karakter képe, attól kezdve nem láttam, hogy mit változtatok. Rossz volt újrakezdeni, mert ki kellett lépnem.

Legalább negyed órát szórakoztam az irányítással, mire az előző részekhez hasonlót kreáltam, most nekem nagyon kézre esik. Berakom külön hsz-ként, hogy ha valakinek kell, akkor könnyen megtalálja.