Dark Souls III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
térkép ebben a részben sem lessz ? /mert minek az :@ /
Szívesen választanám ajándéknak az érméket és jól feltápolnám magam a luck bónuszból szerzett lovagok páncéljával, de tuti, hogy gift nélkül és meztelenül fogok belevágni 😄
Nagyon tetszik a lovagok lándzsája is, remélem jó messzire elér, és akkor jó hamar lesz ütőképes fegyverem pvp-re 😊
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
De messze van az április! :S
A 3. lesz az első "0 day" Dark Souls-om. <#vigyor0>#vigyor0>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Adversus solem ne loquitor
A kinézet, meg az ellenfelek, meg a világ elborultsága, az ahogy nézem extrán odaver.
Amúgy a bétából vagy valahonnan kiderült már hogy az első vagy a második rész respawn rendszere lesz? Szóval az ellenfelek mindig visszajönnek vagy eltűnnek valahány próbálkozás után? Mert bármennyire ellentmondásos, szerintem az első jobb volt, söt igazából könnyebb is. Ott épp azért mert mindig ott vannak sokkal tudatosabbnak, megtervezettebbnek éreztem az egészet. A 2. részben, és főleg a DLC-iben sokszor mintha úgy lett volna hogy teljesen random dobálják be az ellenfeleket, ~15 megölés után ugyis eltűnnek, addig meg had sz...on vele az a hülye alapon.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
How much can you take,before you snap?
Nem éreztem azt, hogy a BB annyival könnyebb lenne. Na jó a DaS DLC és DaS2 DLC-ket kivéve, ott egy kicsit jobban elgurult a gyógyszer.
"BB meg mivel szines, szagos, habos" - ezt nem igazán értem, mivel a BB sem egy vidám darab.
De inkább ki kell próbálni, most te is valaki másnak véleményéről írsz, és azt meg elfogadod. Ha arra vagy ráállva, hogy a BB rossz, akkor csak azokat véleményeket fogadod el, ami erről szól, vagy arról győz meg.
A DaS játékokal egy percet se bírt játszani mert annyira frusztrálta a BB meg mivel szines, szagos, habos, relative könnyü egyböl berántotta azt hiszem ez mindent elmond arról a játékról....
#313 Gondolom az volt a furcsa hogy megint van súlya a dolgoknak ( páncél fegyó ) és nem olyan gyorsan mozogsz és harcolsz mint egy akrobata hanem mint egy normál harcos pedig ez a igazi DaS nem más.
Szóval ez is csak egy vélemény, ami tapasztalaton alapszik, és nem kell parázni.
Ettöl függetlenül ugy is mindanyian megveszük...<#hehe>#hehe>
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Próbálj meg átkapcsolni egybites módból valami összetettebb gondolkodásformára. Az, hogy látom valamiben a problémákat, hogy véleményem van róla, az még nem jelenti azt, hogy az szar, meg buta. Ha buta lenne nem verek bele 300 órát.
2.
Ha nem egyezik a véleményem a metacriticcel, a szomszéddal, a Józsikáéval a klubból, attól még nem lesz kevésbé releváns (persze azt sem, hogy méginkább az).
Van egy dolog, ami miatt viszont nincs alapja ennek a vitának: én toltam mindkettőt (BB-t, és DaS3-at), te ha jól látom egyiket sem. Hiszel, remélsz, stb., és nem tetszik a véleményem. Értem én, csakhátugye milyen alapon?
Persze lehet, hogy Nektek nem tetszett, de ha ekkora hatalmas kritikai és anyagi siker volt minden tekintetben, akkor buta lenne a From Software, ha nem venne át belőle sikeres, sokaknak tetsző ötleteket a Dark Souls 3-hoz.
Még ha feltesszük, hogy ezzel jópár diehard DS fant kiábrándít (ami amúgy szintén nem általánosítható, mert minden DS fan ismerősöm, akinek van PS-e áradozott a Bloodborne-ról is, sőt, van, aki emiatt vett PS-t és nem bánta meg), tuti, hogy legalább annyi, vagy mégtöbb Bloodborne fant pedig pont meggyőz, tehát sikeresebb lesz a játék.
Engem mondjuk ez egyáltalán nem érint, mert egész biztos, hogy megveszem a játékot és az is egész biztos, hogy csak amikor már minden DLC kintvan hozzá, kivéve ha kritikán aluli lesz (amit nehezen hiszek), de az tuti, hogy nem azért lesz, mert átvesz mechanizmusokat a Bloodborne-ból.
Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy örülök, ha átemelnek ezt-azt a Bloodborne-ból, tekintve, hogy amiatt PS-t úgyse fogok venni, de mivel a visszhangja alapján az is egy kiváló - és nem kevésbé hardcore - játék lett örülök neki, hogy így megismerkedhetek pár oda kitalált mechanizmussal. Van már 2 Dark Souls játékom, egyáltalán nem zavar, ha a harmadik kicsit más lesz, ha minőségét tekintve az is kiváló, a régieket is bármikor elő tudom venni.
Illetve szerintem az első 2 Dark Souls közt is volt pár komoly különbség, amik szintén megosztóak voltak, szerintem ez elkerülhetetlen, ha meg egy ugyanolyat adnának ki egy rétegnek pont az lenne a baja.
hát, ja... remélem visszatalálnak magukra
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Effektíven kivettek belőle harcmodort. Inkább.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Szerk.: Volt videó a rogue féle karakter mozgásáról és olyan piszok gyors volt, hogy elsőre nem tudom elképzelni egy nehézpáncélos figura hogy verné le. Egy komolyabb melléütés és már úgy bekerül és gerincen szúr hogy annyi volt.
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2016.02.22. 13:45:26
[merlinw.org]
Mind a két DS-t játszottam, sokat. BB-t viszont nem, és ami keveset láttam belőle, abból az jött, le, hogy gyakorlatilag ugyanúgy működik a rendszer, mint a DS-nál.
Mi a különbség?
A DaS maradjon csak DaS elég szilárdak az alapok
Illetve abba is gondolj bele, hogy az elsődleges célközönség nem az, aki 300 órát bloodborne-ozott, hisz ez egy multiplatform cím, amikor én 100 órát DS1-eztem utána én is mindent ahhoz hasonlítottam. Gondolom az alapvető cél, hogy a DS rajongóknak is megmutassák, milyen jól bevált ötleteket találtak ki a bloodborne-hoz, ilyen szempontból pedig én nagyon örülök neki, hisz pc-s vagyok és az új konzolgenerációból a bloodborne az egyetlen játék amit sajnálok, hogy ki kell hagynom, így viszont a legjobb játékelemeit megkaphatom a DS3-ban.
Utoljára szerkesztette: Pio, 2016.02.22. 07:15:25
/pontosítok: egyetlen helyen volt áthallás: a dlc-ben: kalameet és watchdog mozgása, viselkedése nagyon hasonló. Sok közös vonásuk van. De ennyi. Semmi egyéb hasonlóságot én látok a két játékban.
Vegyétek úgy, hogy az eddigi gamek legjobb dolgait próbálták egybe gyúrni.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.02.21. 20:39:13

So it's just a turning point. It is true that it will be a turning point but it's still not the final game for the Dark Souls series."
- Atsuo Yoshimura
egy forrás a sok közül
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.02.16. 16:20:28
[merlinw.org]