3294
-
#930 Én is 360-assal tolom, alap :D -
hun atlas #929 Na, én ezzel nem fogok szenvedni, majd használom a 360-as kontrollerem. :) -
hun atlas #928 Nekem is lejött, bár itt nálunk úgy "száguld" a net, hogy négy órára volt szükségem. Ma kezdem, már nagyon várom! Mit meg nem adnék most egy váltásos munkarendért. :P -
#927 10 perces élmények,
A grafika szép.
A harc élvezetes (az első minibosst külön élmény volt)
Imádom a weapon arts-t!
Kicsit furcsa a háttér hang, a szél susogása meg ilyesmi néha elhallgat...de minek?
Na, mindegy, megyek tovább, eddig jó.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2016.04.12. 09:10:00 -
Gabe18 #926 És mit kellett volna csinálnia? Várja meg amíg felállsz? Ez nem az a játék... -
#925 De nem igy. A foldon fekudtem. -
#924 Én is akkor kapcsoltam ki, mikor haladok tök simán, majd egy ajtón belépve egy csuklyás késes gyors zomboid lekombózott, mozdulni nem bírtam ....
Itt 1:32:00 körül.
Amúgy most ahogy visszanézem tűnt fel, hogy szinte alig néha van csak árnyéka a karakteremnek, pedig High-ra van állítva a játék ... na ezt majd megnézem.
Utoljára szerkesztette: Laza, 2016.04.12. 07:50:00 -
#923 azért én egynek nagyon örülök hogy mi is beletudunk ütni a falba egy kicsit és nem rendszerint felakad a faszba.sokszor emiatt nem tudtad időben leütni a kristály gyíkocskát :D -
#922 Úgy tűnik, hogy nem sikerült a motort rendesen összekalapálni multiplatformmá :)
A gyors sebesség is egyértelműen BB hozadék, amivel talán nincs is semmi baj ... csak ne csúszkálna a kari ... bár ott is megszoktam, ez a motor már csak ilyen. Viszont az 'ütközéseken' javítaniuk kell, mert néha vicces. -
#921 XD -
#920 SZOPÓROLLAH!444
-
#919 Ez mi bazmeg? Földre kerülök és utána még kombózik még kettőt és nem tudok mit csinálni. Ment is altf4. -
Zozo0122 #918 Így állítottam be BILL+EGÉR-re a játékot, nekem kézre esik. Minden ujjtávolságra van, még a csata hevében is elérek bármit. A mouse 3 és 4 azért van nekem, mert többgombos az egerem, de úgyis csak egy részen használtam, oda teljesen kényelmes az egérgörgőt is beállítani, próbáltam azt is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.04.12. 03:48:28 -
Zozo0122 #917 Na, haladtam kicsit. Eddig jó.
Grafikailag nagyon szép, betonstabil a 60 fps is, maxon van minden, kivéve, hogy motion blur + DoF kikapcsolva, mert utálom.
Játékmenet jó, a weapon skillek is nagyon jók, jó kis pvp csaták lesznek. A harcon amúgy érezhető a gyorsulás, ezt rögtön Iudex ellen is lehet érezni, párszor le is kapott emiatt. (tegnap még a 2. részt toltam, megszoktam azt a sebességet) Azt tudom mondani, hogy Depriveddel elég nehéz a játék az elején.
Találkoztam egy-két buggal: többször előfordult, hogy 1-2 percig magától futott a karakterem, a gombot sem kellett nyomni hozzá. Autosprintet nem találtam, talán a bill ragadt be valahogy? (nem fizikailag, hanem a játékban)
Másik, hogy karakteralkotásnál a szemöldök (brow) résznél egyszerűen kifagyott a karakter képe, attól kezdve nem láttam, hogy mit változtatok. Rossz volt újrakezdeni, mert ki kellett lépnem.
Legalább negyed órát szórakoztam az irányítással, mire az előző részekhez hasonlót kreáltam, most nekem nagyon kézre esik. Berakom külön hsz-ként, hogy ha valakinek kell, akkor könnyen megtalálja.
-
#916 2-ben ezt lehetett állítani, melyiket akarod. Nem néztem, de szerintem itt is lehet. Nézd meg beállításonál. -
#915 Micsudi? Nem úgy volt, hogy sprinteke, és futás közben duplán megnyom a sprint/gurulás gombot?
Vagy az csak az első részben volt úgy? :) Már rég játszottam :) majd megnézem, köszi.
Utoljára szerkesztette: Laza, 2016.04.12. 01:53:56 -
#914 De. Futsz aztán bal gombát megnyomod. Gamepadon. -
#913 Amúgy ebben már ugrani nem lehet? Nekem nem sikerül. -
#912 Hát izé ... az első 1,5 óra után, úgy hogy kb összesen egy percet nem láttam még korábban a játékból ... nekem kicsit kaotikusnak tűnik ez a pályadesign ... az assetek szinte a BB-ből vannak átemelve, legalábbis a textúra effektek meg képi design tök ua ... csak itt kicsit furán néz ki, mert világos van ... valahogy a BB-ben hangulatosabb volt az atmoszféra .... az biztos, ez szinte 1:1 BB motor ... ahol leginkább folyton éjszaka vagy sötét volt, ott nagyon jól állt neki ... de jó lesz ez, csak be kell induljon :)
Érdekes, hogy sok minden már az elején visszaköszön a DS1-ből, de inkább semmi spoiler.
Amúgy ettől a fényes szürke designtól majd összefolyik minden, néha alig lehet kivenni dolgokat ... de majd megszokom :)
Ami viszont szerintem az eddigi összes részhez képest 'borzalmas', az a karakterek talajhoz és egymáshoz viszonyított szinkronja ... néha simán átütnek rajtam sebzés nélkül, és a karakter is nagyon csúszkál a talaj felett ... lépcsőn pl másfél fokokat lép, amitől ugrál :)
De megint az lesz a vége, hogy ennek a játéknak elnézzük :) -
#911 akkor jólvan :D -
#910 Elsőre megvolt.
Yo lesz ez nekem :D -
#909 depriveden szopat az első boss?D: nyomd knightal ja az nagyon kemény :D -
#908 10
Szopjon le. Megyek knight. -
#907 első boss?:D -
#906 2 :) -
#905 YOU DIED! -
#904 Meg is van az első halott. A login szerver. -
#903 azthiszem várta mindenki a játékot :D na jójátékot mindenkinek.belenézek 1-2 streambe.aztán én is játszom^^ -
Zozo0122 #902 Indításra kész...ha pöccre indul, akkor pár óra múlva találkozunk srácok. Sok sikert mindenkinek! :) -
#901 Basszus, pedig fel se ültem erre a Hype Vonatra, err itt ülök a gép előtt és örömködök, mint egy egy éves:) -
Zozo0122 #900 Hajrá, verjük bele a fabunkót az első boss ronda fejébe ;) -
#899 Azt hittem ez alap :D Én is. -
#898 Na, 1 perc .. többet már nem írom be :)
http://hu.twitch.tv/lazahun -
#897 Deprived 2:) -
Zozo0122 #896 Én vagyok az egyetlen elvetemült aki Deprivedet indít, vagy bevállalja még valaki? Szívesen venném a zsetonokat ajándéknak, de azt sem fogok kérni...
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.04.12. 00:04:38 -
#895 Még 3,5 perc ... váááá :) -
#894 KEZDŐŐŐŐŐDIK! -
Zozo0122 #893 Nyugi, kevesebb lesz az. Nálam most 5 percet ír. -
#892 Ez valami vicc? :D
-
#891 Na 1 órát ír Update-re:)