banner
  • Zozo0122 #2741
    Na, a rapiereket kéne nerfelni. Mondjuk én az ikerlándzsákkal pvp-zek Carthus buffal, gurulásból duplán szúrok, na abból még a rapieresek sem tudnak visszaütni, hiába gyorsak, a greatswordosoknak meg esélyük sincs :D

Úgy szoktam kezdeni a meccseket, hogy fenn megállok Pontiff bonfire-nél a kis teraszon, az ellenfél általában lenn várakozik. Meghajlunk, ha befejeztük az animációt, akkor általában csak vár egy helyben még. Lockolom, itt jön az első meglepi, gyorsan váltok Avelynre, és kap egy hármas lightning shotot a képébe. Mindig bejön. Ekkor váltok vissza lándzsára, carthus buff rá, leugrok, de úgy, hogy nyomok egy támadást és beleszúrom a lándzsát a földbe :D Mintha valami húde nagy pvp guru lennék, kicsit cseszem fel az agyát, hátha ráparázik ezekre a színpadias elemekre, meg élvezem is az ilyen belépőt :DD Aztán szép lassú séta felé, pár apró odaszúrás, kóstolgatás, nézegetem mit tud, milyen spelljei vannak stb. Amikor nagyon belelendülünk, váltok mindkét kézbe lándzsára és szinte folyamatosan ütök, elugrok, futásból, ugrásból, stb. Általában vagy elfogy a staminájuk és kapnak egy combot, vagy ha ügyesen helyezkedik, akkor dupla szúrásokgurulásból. Elég hamar kifarmoltam Rosariának a 30 nyelvet, legalább 65%-ban nyerni szoktam. Meg persze harcok közti szünetekben gyakorlom a lándzsát, mert néha elég nehéz összefűzni a combokat, de zseniális movesetje van a fegyvernek, marha jól néz ki.