3294
banner
  • dartonite
    Swamp Cuculust kell megidezni az Old Demon King bosshoz es tul kell elnie a csatat.
    Ha ez sikerul, akkor Cornyx eredeti helyen a ketrec elott lesz a varazslo sajat setje es egy mergezo ostor (fegyver) is.

Cornyx's set
  • Slee
    Sziasztok !
    Most kezdtem el a játékot (tegnap) a tutorial bossig jutottam egyenlőre, hát szerintem még nehezebb mint az előző volt (nem véletlen mondják :D )
    Pyromancer viszont bejött eléggé... majd még a thiefre leszek majd kíváncsi :D
  • MerlinW
    - Óriásnál Hawk's ring,
    - Irina cellájában alapvetően semmi, hacsak valamit nem csináltál nagyon rosszul:), egyébként firelink kapuja mellett van, vagy a torony cellájában, mint újdonsült firekeeper. (nyugodtan megölhető)
    - Farron-os Stray demon helyén Havel szett van,
    - Boreal csatornában a tolvaj hamvai (ha úgy alakult a quest), ha meg máshogy akkor az archívum tetőszerkezetén.
    - Shrine fele vezető út jobb szélén Sirris hagyatékai (ha nem csatlakoztunk Rosaria-hoz és megcsináltuk a questjeit)
    - Settlement-ben a pyromancer ketrece helyén - nem emlékszem kinek a szettje van, de van:)
    - Anri cuccait ugye lehet az esküvő után megszerezni, Ludleth adhatja oda, ha életben hagytuk és végigcsináltuk a qustline-t, valamint dobja, ha mi öljük meg valami oknál fogva:)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.20. 10:14:44
  • MerlinW
    +10 refined Rapier/Estoc

Gyűrűk:
    + Pontiff's Right Eye, ami damage boost-ot ad mikor 2-5 ütést viszel be egymás után. max +15% dmg
    + Red Tearstone, mikor a HP-d 20% alatt van +20%
    + Lingering Dragoncrest gyűrű - növeli a spell-ek hatóidejét
    + Hunter's Ring - +5 dex pont

Buff-ok
    + valamilyen boost "kenőcs",
    + Sunlight Straight Sword boost +10%
    + Marion blade a bal kézbe (Sunlight Straight Sword buff után), ami szintén damage boost-ot ad alacsony hp mellett +20% dmg

Spell-ek:
    + Deep protection miracle - damage és defense boost +5% dmg
    + Power Within +20% dmg

Tehát, ha mindent felpakolsz, megfelő elementál buffkenéssel (lightning, magic, dark) 100%-110% + sebzést tudsz kihozni + a legtöbb boss thrust érzékenységéből adódó ~10%.

Elég macerás az előkészület, de le lehet velük csítelni a boss-okat:D Egyszer eljátszottam PvP-ben, igaz greatsword-el és STR gyűrűvel (Kings), egy ütés volt az ellenfél úgy, hogy 1800-at sebeztem, neki 1400HP-ja volt...
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.20. 10:04:42
  • Myselor
    miért?mi van fent az óriásnál és irina cellájában? :o
  • Gabe18
    Na csak vége lett.
    Hát még véletlenül se mondanám az utolsó boss-t túl könnyűnek. Nekem legalábbis az első fázisban sokáig tartott míg kitapasztaltam a rengeteg fajta támadását. Hogy mikor lehet támadni, mikor kell csak menekülni, mikor kell pajzs, mikor nem... A második fázisa már annyira nem nehéz, kb, mindig úgy haltam meg hogy elkapott azzal a "három csapás+földön fekve még belémdőfi a kardot felrobbantva" támadásával, ami nekem kb.azonnali halál volt ha nem volt Ember benyomva.

A szokásos DS hatást elérte a játék, mint a másik két része is. Befejezve ha visszagondolok fantasztikus élmény, de közbe mondtam/gondoltam olyat néha szegény készítőkre hogy még én is szégyenlem magam...

Na most Doom, aztán Witcher DLC, és mire azokkal végzek, biztos kedvet kapok egy újabb Dark Souls kalandra valamelyik részével...
  • Zozo0122 #2767
    Ha végigvittétek a játékot, akkor érdemes szétnézni 1-2 helyen újra ;) Pl. ott, ahol a Stray Demont lehetett megölni (a szikla verziót), vagy ahonnan az óriás lövöldözött, meg Irina régi celláját...:)
  • Zozo0122 #2766
    A végére hagytad a legkeményebbet :)
  • Fpocok
    Ugyanmá.... c. gundyr elsőre megvolt, senki nem állíthat meg (kivéve az utsó bosst, akit nem tudtam leverni egyedül) :)
  • Zozo0122 #2764
    Jah, zsír. Ellenben hamarosan olyannal találkozol, aki elver majd párszor azt garantálom :P
  • Fpocok
    Yepp.
    Most váltottam varázslóra, próbáltaggam.
  • Zozo0122 #2762
    A
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    boss-Ancient Wyvern
    "sárkányt"?
  • Fpocok
    Messziről lelövöldöztem.
  • Zozo0122 #2760
    Egyébként nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem mostanra tökéletesen fut a játék minden kis részletében. Semmi bug, beragadás, magától futás, rögzített kamera enemy halál után, semmi 1-2 mp swap néha, mint az előző patch után... szóval elég szépen kipatcheltek mindent. Jól csinálják a srácok. Nagyon szívesen mennék tovább NG+ra, illetve indítanék egy miracle-strenght új buildet, de nem merek, mert elég durva vizsgáim lesznek a jövő héten :DD
    Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.05.19. 23:48:51
  • Zozo0122 #2759
    Együtéses, ha ugyanarra gondolunk :D Lehet ki kéne próbálni, hogy a fejére pottyansz és ököllel rúgod pofán :DDD
  • Fpocok
    PEW PEW
    Meghalt.
  • Fpocok
    Összefutottam valami nagy sárkánnyal. Eltaposta szegény szorszimat :D
  • dartonite
    Jo kerdes, szerintem itt is csak az a lenyeg hogy SL +/- 10 es WL +/- 2.
  • Zozo0122 #2755
    NG+-ban csak NG+ playereket kaphatok, vagy ha a szintünk hasonló, jöhet még sima NG-s tag is?
  • dartonite
    En is folytattam kicsit a legelso karimat ng+ -ban hogy fel tudjam huzni 120ig.
    Kaptam is par invade-et ahogy szinteztem, na mondom most megint meggyalaznak.Erre kb 2-3 utes volt mindenki.Ma vagy nagyon nubokat fogtam ki, vagy csak egyszeruen mazlim volt hogy mindenki belesetalt a Falling Bolt-ba :)

Kicsit ujra szokni kellett a mozgast vele, de STR buildhez idealis a Dragonslayer GA.
    Foleg sacred oath es deep prot buffokkal.
  • Reich
    Azt vágom.De ng+-ban vagyok egy Knightal.Szóval Assasin kilőve így
  • Negritis
    kezdő kari assa :D
  • Reich
    Közben megnéztem hogyan lehet megszerezni az estoc-ot de nem jött össze.Hiába szabadítottam ki a csókát akitől meg lehet venni nem volt nála.Pedig a loretta bone-t is odattam neki.igaz már megcsináltam egy két pályát és úgy mentem vissza érte kiszabadítani.Szóval akkor,hogyan is lehetne beszerezni az estocot?
  • Reich
    ÉS ezt a fegyvert,hogy lehet ilyen hatásosra megcsinálni?
  • Lunki88
    Yhorm's Great Machete-vel mi a helyzet? :) Nekem mihelyt meglett az a fegyver, mást nem is használtam a strength buildes karimmal. Na jó, kipróbáltam a Fume-t, de nekem nem jött be az a "kard".
  • sirdond
    "Ashen Ones,
    Dark Souls III will be updated to Regulation Version 1.07. The update will improve the Password matching feature.
    The servers will also be offline for maintenance at the following times:
    PS4 JP -- 2016-05-20 10:00am – 12:00pm (JST) EU -- 2016-05-20 3:00am – 5:00am (CET) summer time US -- 2016-05-19 6:00pm – 8:00pm (PDT)
    XB1 JP -- 2016-05-20 10:00am – 4:00pm (JST) EU -- 2016-05-20 3:00am – 9:00am (CET) summer time US -- 2016-05-19 6:00pm – 2016-05-20 0:00am (PDT)
    Steam JP -- 2016-05-20 5:00pm – 7:00pm (JST) EU -- 2016-05-20 10:00am – 12:00pm (CET) summer time US -- 2016-05-20 1:00am – 3:00am (PDT)
    Main Adjustments: 1. Adjusted the efficiency of the Great shield category 2. Adjusted the consuming FP of the Magic Spell Category 3. Adjusted the efficiency of the category below: - Dragon Slayer’s Axe - Crescent Axe - Dark Drift - Washing Pole - Moonlight Great Sword 4. Fixed the shield penetration rate of the partial attack in the scythe category 5. Fixed the stamina attack of the partial weapon category. 6. Improved the matching of the Blade of the Darkmoon and the Blue Sentinels covenants. 7. Improved the password matching rate 8. Improved other game balance 9. Several game flaws fixed
    We thank you for your understanding,
    Embrace the Darkness!"

na! kíváncsi vagyok mit sikerül kihozni ebből a patchből!
  • MerlinW
    Thrust fegyverek stagger-elnek, érzékeny rá majdnem minden ellenfél, teli staminával 15+ szúrást tudsz bevinni és a fist/dagger után a harmadik leggyorsabb támadási mód.

Egyébként tök mindegy hogy 5 vagy 10-ig lehet-e fejleszteni egy fegyvert, a végeredmény ugyanaz lesz sőt, a legtöbb esetben a +5-ös twink/scale fegyverek erősebbek, mint a +10-es átlag fegyverek. Twinkling/scale sokkal ritkább és drágább, mint a sima alapanyag.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.19. 16:47:33
  • Reich
    És te mivel tuningoltad?.Vagy csak a a fizikai sebzést húuztad fel?
  • Zozo0122 #2745
    Amelyikre ráérzel. Nekem nagyon bejött a Carthus Curved Sword, de rajtam kívül szerintem senki nem ment itt ezzel a fegyóval.
  • Reich
    És bossok ellen melyik a legjobb fegyver?
  • Amiga
    Nekem a +10-es Butcher's knife jött be pvp-re (de azon kívül is nagyon jó). Ahogy látom, nagyon kevesen forgatják, pedig great sword tulajdonságokkal bír, miközben gyors és sokat lehet vele ütni. Mivel nagyon kevesen ismerik, szinte mindenkit meglepek vele, mert azt hiszik, hogy lomha fegyver. Sokan már fel sem tudnak állni ebből a meglepetésből, mert folyamatosan ütöm őket és gyakran még az elgurulásuk után is elérem. Szóval nekem ez a kedvenc fegyverem, bekészítve mellé a megfelelő mennyiségű dobótőr. Mellé egy ugyancsak +10-es fire Uchiganata. A két fegyver eltérő moveset-je sokszor még az ügyesebb ellenfeleimet is megzavarja. a 65 %-os nyerési mutató nálam is megvan, de meg merném kockáztatni, hogy van az 80 % is.
  • Reich
    Ezt a Richard Rapier miért jó boss ölő?.És azt is 10 ig lehet felhúzni?
  • Zozo0122 #2741
    Na, a rapiereket kéne nerfelni. Mondjuk én az ikerlándzsákkal pvp-zek Carthus buffal, gurulásból duplán szúrok, na abból még a rapieresek sem tudnak visszaütni, hiába gyorsak, a greatswordosoknak meg esélyük sincs :D

Úgy szoktam kezdeni a meccseket, hogy fenn megállok Pontiff bonfire-nél a kis teraszon, az ellenfél általában lenn várakozik. Meghajlunk, ha befejeztük az animációt, akkor általában csak vár egy helyben még. Lockolom, itt jön az első meglepi, gyorsan váltok Avelynre, és kap egy hármas lightning shotot a képébe. Mindig bejön. Ekkor váltok vissza lándzsára, carthus buff rá, leugrok, de úgy, hogy nyomok egy támadást és beleszúrom a lándzsát a földbe :D Mintha valami húde nagy pvp guru lennék, kicsit cseszem fel az agyát, hátha ráparázik ezekre a színpadias elemekre, meg élvezem is az ilyen belépőt :DD Aztán szép lassú séta felé, pár apró odaszúrás, kóstolgatás, nézegetem mit tud, milyen spelljei vannak stb. Amikor nagyon belelendülünk, váltok mindkét kézbe lándzsára és szinte folyamatosan ütök, elugrok, futásból, ugrásból, stb. Általában vagy elfogy a staminájuk és kapnak egy combot, vagy ha ügyesen helyezkedik, akkor dupla szúrásokgurulásból. Elég hamar kifarmoltam Rosariának a 30 nyelvet, legalább 65%-ban nyerni szoktam. Meg persze harcok közti szünetekben gyakorlom a lándzsát, mert néha elég nehéz összefűzni a combokat, de zseniális movesetje van a fegyvernek, marha jól néz ki.
  • 1kezdő
    Teljesen egyetértek. Nékem Lothric van és megvolnék elégedve vele. Van Black night Gw. is, majd azt is felhúzom. Igaz már vagy 13 fegyóm van felhúzva, de miért ne lenne 14? Nem?:) Van vagy 120 Titanite Chunks, úgyhogy már az udvart is azzal burkolom.
    Bár ha ütésgyorsaságot említünk, akkor a Black Knight Sword-ot említeném. Nagyon gyorsan üt és relatíve nagyokat. Általában a stamináimból simán végig verem az ellent és nagyon ritkán tud visszaütni mielőtt elhalálozna.
  • MerlinW
    Fume-ot nerfelték (gyengítették) pár patch-el ezelőtt, ettől persze még mindig a legnagyobb a sebzése, viszont túl sok kompromisszumot kíván. Hasonló teljesítményt lehet elérni Astora Greatsword, sima Greatsword, Lothric knight greatsword és Profaned -el is, negyed akkora súllyal és valamivel gyorsabb támadási idővel. Lothric-nak pl nagyon jó a moveset-je, Astora meg hasonló ütőtávolsággal rendelkezik, mint a Fume.

Saját vélemény: szerintem még mindig a black knight greatsword a legjobb fizikai sebzést okozó fegyver. Gyors, magas stagger képesség, PvE-re tökéletes. ~2x gyorsabb, mint a fume, azaz egy dupla ütéssel (2x RB vagy RT) ~1200 körül üt. Ez PvP-ben is 4-6 ütést jelent védelemtől függően. 40-es END-el pedig simán kijön belőle egyszerre 6-7 ütés, gyűrűvel még több is.

A boss gyilkoló, PvP gyilkoló ultimate fegyver (kezdőknek, lustáknak, türelmetleneknek) pedig még mindig a jó öreg Richard's Rapier / Estoc bármilyen buff-al.
  • MerlinW
    Mielőtt nekivágsz az ng+-nak, ölj meg minden npc-t, a jó kis itemekért:)
  • Zozo0122 #2737
    Fájörlink Srájn Bónfájör - Begin nekszt dzsörni :D
  • Reich
    Nos.Szeretnék ng+-t kezdeni.De nem tudok.TEgnap lenyomtam a fő bosst- de mikor felajánlotta,hogy kezdhetem újból gondolom ng+-ba akkor a nemet vélasztottam.Úgy gondoltam,még gyüjtögetek kicsit.Most szeretnk tovább menni ng+ba de nem tudom hogyan kell.
  • Reich
    Köszönöm.Akkor még felhúzom a vit-it meg a dex-it.Aztán majd látom mit hogyan a továbbiakban.
  • 1kezdő
    Na! Ezért írtam az 50 str.-t. Fume. Ez a kiképzés egy lvl csapda. Először csak azért küzdesz, hogy túléld valahogy. Aztán, hogy a jobb fegyvereket is tudd használni. Aztán már elég az str., de nem bírod el azt sok jó cuccot. Ezért növelni kell a teher bírást. Majd kiderül, hogy a jobb fegyverek ügyességet és vagy tudást, vagy hitet is kívánnak. Ezért növelsz szinte mindent, ami a végén azt eredményezi, hogy maximalistává válsz és úgy döntesz, hogy ha már lúd, akkor legyen kövér és mindent növelni kezdesz, mert jó lesz az valamire. Mire a végére érsz, akkorra azt észleled, hogy van egy melee harcosod, aki varázslásban is otthon van, hogy a hitéről ne is beszéljünk. Persze ehhez óriási kitartás kell és sok idő.:)