Dark Souls III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen az volt a gond.Most Loriann-él vagyok.Eddig nem volt sikerem.De ez betudható annak is,hogy nagyon akad a játék.Egy 7850 1gb kártya van benne.Szóval amíg nem veszek újat addig ezzel tolom.Mondjuk ahhot képes elég messzire eljutottam :D :D
Myselor
na igen de utána gyorsan fordulj rá és lockold.majd oldalra gurulsz amikor lő.majd megint amikor az öcskös.így elkerülhető lock nélkül beszopod még ha jól gurulsz is.
Fpocok
Asszem nem. Amikor teleportál, elvesztem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Myselor
az fura.targetelve próbálod? mert anélkül láttam már hogy szinte mindig megszívják sokan.targetelve viszont nem
Fpocok
Tudom... de a nagyot nem tudom dodgeolni. Szerintem bugos a hitboxja.

Myselor
sokan elfelejtik. a nagy után jön egyből szinte az öcskös lövése
Fpocok
Van a bénának egy ilyen nagy lövése, amit néha nem tudok dodgeolni.

Myselor
én is nagyon szeretem.jól rá lehet érezni nekem az egyik kedvenc bossom :D
Myselor
az szép.nekem a namelessnél volt 16 kb.mi lesz veled ott.videót kérünk majd <#banplz>
Pedig az olyan jó harc :D A két kripli :D
Fpocok
20.
Nem.

KAPJA
BE
A
FASZOM!
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.05.16. 20:27:20

Myselor
hányszor próbáltad?nameless kingen túl vagy már?:D
Fpocok
Lorian leszophatja a faszom! Köcsög játék!
/ragequit.

Myselor
grat.az szép kis teljesítmény és még azthittem én szoptam vele sokat a 10-16 próbával .:D ne aggódj amúgy felüdülés lesz a final boss a névtelen után :D nem nehéz gwyn 2.0 összességében:) csak ne kapkodj de majd meglátod.
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.05.16. 18:13:32
Nameless King felborult végül, kib...ott 11 perc volt a nyerő csata, pedig a sárkány lement vagy másfél perc alatt. Szerintem úgy összességében egy olyan 6-8 órát "elszórakoztam" vele. Most valami szanatóriumba beutaltatom magam, utána jöhet a végjáték lassan. Az vajon még nehezebb lesz...? <#conf>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Myselor
elvileg igen
Fpocok
Visszahívták a legutóbbi patchet az akadások miatt. Elvileg most már jónak kéne lennie?

így van,ahogy mondod :))

How much can you take,before you snap?

Myselor
pontosan ez a gond yhorm aldrich kell még ehhez:)
Lunki88
Az biztos hogy sokak nedves álma válna valóra, hogyha a From csinálna egy Souls játékmenetre alapuló Berserk játékot. :D
berserk fan-oknak (kicsit erőltetett néhány, de amúgy vannak jók):
//www.youtube.com/embed/tNFzwGNCFx8
//www.youtube.com/embed/O9tTGk2YA5M
//www.youtube.com/embed/n1zni1pCfeg

A dancert előbb öltem meg.És Yorm sincs még kész meg Aldrich.Ez lehet gond?
Sziasztok.MA legyürtem a dragonslayer armourt.És az van,hogy Nem tudok továbbmenni.A grand archives key nincs ott ahol lennie kellene.Így az ajtót nem tudom kinyitni.A játékom természetesen eredeti.
Köszi...
MerlinW
"Mondjuk ruha nélkül eléggé zombinak nézek ki de nem tudom miért."

Mert elkezdted Yoel of Londor küldetésvonalát. Azáltal élőhalottá válsz a játék végéig (ami a főtörténet szerves része), de gyógyítható / kihagyható ha nem beszélsz Yoel-el, ami alternatív "negatív" végkifejletet eredményez.

Ha zavar a külsőd, vehetsz purge stone-t Yuria-tól amitől emberi kinézeted lesz pár halálig.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.16. 01:04:34

[merlinw.org]

Látom, azóta válaszoltak, akkor ez volt a gond mégis. :) Ha jól tudom, két covenant-nál nem szükséges, hogy embert használj, de ha valakit be akarsz hívni, akkor szükséged van rá.
Fpocok
<#eljen>

Na sikerült a co op.Pontifot le is gyürtük egy segítővel.
Terawatt
Ez a karakter nagyon bejött neki :D

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Okés kipróbálom ezt a dolgot azonnal :)
Fpocok
Nem gáz.
Ha elhasználod, akkor megnő a hpd, parázslasz, be tudnak invadelni meg akkor tudsz idézni summon jelet. Ha meghalsz, visszamész hollow ba.

Embert még eddig nem használtam el.Mondjuk azt sem tudom mire jó az ember,Oké ez most gáz de de azért kérdezek,hogy tudjam a dolgokat
Mondjuk ruha nélkül eléggé zombinak nézek ki de nem tudom miért.
Fpocok
Amikor elhasználsz egy "ember"-t és tüzelsz, szikrákkal.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.05.15. 22:20:01

Az mit takar,hogy ember alak? Bocsi de még nagyon kezdő dark souls-os vagyok ez az első ilyen játákom és nem vagyok képben
Fpocok
//www.youtube.com/embed/AiLVD39ti1E

Ez elég alapvető, szóval feltételezem, nem ez a probléma, de ugye ember alakban vagy?
Ezt nem tudom.Eddig csak az első résznél meg az undead settlement-mél tudtam néha becsatlakozni
MerlinW
77-es szinten tele kellene lennie jelekkel a játék. Tűzfal vagy valami? Én lvl 150 alatt letettem egy jelet és 5mp-en belül behívtak.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.15. 21:46:57

[merlinw.org]

Nekem punciusz volt hasonló,kaptam olyan seteket,hogy csak parryvel lehetett volna megcsinálni...volt olyan kör,hogy meg se tudtam sebezni,elkezdett darálni valami 32-33 ütést nyomott rám,semmi nagyobb támadást nem használta csak jött és csapta széjjel az arcom :D Aztán egyszer csak bementem nyomkodta a hülye hosszú animációs skilljeit én meg bucira vertem. Sokan szidták a táncost is,az nekem elsőre lement és röhejesen könnyen.
Kitartás és nyugalom,lehet sokadikra de a végén úgy is megborítod...utána igazi öröm csúnyákat kiabálni a családjára és ronda dolgokat mutogatni a monitornak :O
Sziasztok.Eddig nem sokat tudtam coop-ozni mert nincsenek jelek amiket behívhatnék és eddig engem sem sokan hívtak be.Szóval ha van kedve valakinek engem felvehet steamen barátnak Nevem herr210.
Mosr a Dragonslayer Armour-t próbálom kiütni. 77-es szintű Knight vagyok
Remélem nem tépi le a fejem, ha elárulom épp Dark Souls 2 Scholars-ozik...Ehhez jön is majd tőle egy végigjátszás is majd ha kiismerte.

Darksouls 3 majd később jön tőle, majd ha teljes lett ahogy egy másik fórumozó is írta.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

nameless king viszonylag könnyen stagger-elhető,főleg ha többen vagytok és utána van lehetőség riposte-ra. hívj be valakit segíteni, úgy tuti menni fog. milyen shield-et használsz?

egyébként meg kell tanulni a támadásait és dodge, nem fogod minden ütését kibírni...

Reménytelen...
Probáltam én már mindenfélét.
Nevetséges. Ma vagy 4 órát játszottam csak itt, abból szerintem ha 10 percet voltam bent a King-nél, akkor lehet már sokat mondok, a többi időben azt k...a sárkányt csapkodom. Jó hogy most már sokszor gyorsan lemegy, de hát akkor is kiábrándító. Aztán átcsap az egész abba az érzésbe hogy minek megyek megint neki, mikor teljesen esélytelen.
Nézem videókat mások hogy ölik. Úgy ugrálnak el a támadásai elől mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. Számomra meg teljesen esélytelen, védhetetlen, mindenféle ütemet nélkülöző harcnak tűnik. Ez van...

Lunki88
Ma jobban volt időm játszani, le is ment két boss; Champion Gundyr és Dragonslayer Armour. Az a fura hogy én sokkal többet szenvedtem az utóbbi bossal mint Gundyr-nál. Egyszerűen minden ellenem dolgozott ott. Vagy lelökött a várfalról a kétkezes támadásával, vagy nem tudtam időben felkelni, mert kaptam tőle a következő csapást. Ehhez képest Gundyr viszonylag hamar megvolt, kb. 5-6. próbálkozásra sikerült.
A rapiereket nerfelni kell, ez nem is kérdés. Pve és pvp részen is undorítóak. Túl gyorsak, túl kevés staminát fogyasztanak, ráadásul poise érték sincs...
Solid Snake
Izi game <#idiota> <#vigyor5>
//www.youtube.com/embed/89x8xEQEr3s
Terawatt
Lighningos pajzsot használj

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Ez a fight club mondjuk beteg volt :D Sajnos sok időt nem töltöttem itt :D

Ok, az első fázis már egész jól megy. Mióta rájöttem hogy ha a fejét ütöm csak a sárkánynak, akkor egyszer csak beszédül és akkor lehet adni neki egy extra nagyot...
De a King az kiborító. Alapvetően nem egy Dexes karaktert csináltam, hanem a pajzs + zweihander féle erőre alapuló valamit. Vele ez az egyet ütök+elugrok dolog nem érződik könnyűnek. Nyilván a pajzsot már leraktam mert kb dísznek jó ahogy néztem...