Dark Souls III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nem.
KAPJA
BE
A
FASZOM!
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.05.16. 20:27:20
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2016.05.16. 18:13:32
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
How much can you take,before you snap?
Mert elkezdted Yoel of Londor küldetésvonalát. Azáltal élőhalottá válsz a játék végéig (ami a főtörténet szerves része), de gyógyítható / kihagyható ha nem beszélsz Yoel-el, ami alternatív "negatív" végkifejletet eredményez.
Ha zavar a külsőd, vehetsz purge stone-t Yuria-tól amitől emberi kinézeted lesz pár halálig.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.16. 01:04:34
[merlinw.org]
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Ha elhasználod, akkor megnő a hpd, parázslasz, be tudnak invadelni meg akkor tudsz idézni summon jelet. Ha meghalsz, visszamész hollow ba.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2016.05.15. 22:20:01
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.05.15. 21:46:57
[merlinw.org]
Kitartás és nyugalom,lehet sokadikra de a végén úgy is megborítod...utána igazi öröm csúnyákat kiabálni a családjára és ronda dolgokat mutogatni a monitornak :O
Mosr a Dragonslayer Armour-t próbálom kiütni. 77-es szintű Knight vagyok
Darksouls 3 majd később jön tőle, majd ha teljes lett ahogy egy másik fórumozó is írta.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
egyébként meg kell tanulni a támadásait és dodge, nem fogod minden ütését kibírni...
Probáltam én már mindenfélét.
Nevetséges. Ma vagy 4 órát játszottam csak itt, abból szerintem ha 10 percet voltam bent a King-nél, akkor lehet már sokat mondok, a többi időben azt k...a sárkányt csapkodom. Jó hogy most már sokszor gyorsan lemegy, de hát akkor is kiábrándító. Aztán átcsap az egész abba az érzésbe hogy minek megyek megint neki, mikor teljesen esélytelen.
Nézem videókat mások hogy ölik. Úgy ugrálnak el a támadásai elől mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. Számomra meg teljesen esélytelen, védhetetlen, mindenféle ütemet nélkülöző harcnak tűnik. Ez van...
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

De a King az kiborító. Alapvetően nem egy Dexes karaktert csináltam, hanem a pajzs + zweihander féle erőre alapuló valamit. Vele ez az egyet ütök+elugrok dolog nem érződik könnyűnek. Nyilván a pajzsot már leraktam mert kb dísznek jó ahogy néztem...