-
Zozo0122 #7480 Marha jó ez a game még mindig :D
Survival, Revere satellite array, tudjátok a nagy szatelliteknél, ahol szupermutánsok vannak. Rohadt jó harcom volt velük :)
Találtam egy küldetést, egy BoS katona jeleit fogtam onnan így megindultam. Éppen jött egy vertibird is, jött a Testvériség kimenteni bajba jutott testvérüket (a katona rég halott volt, nyilván véletlen jártak pont arra, de rohadt jól jött ki). Na most, a szupermutánsok betonkemények voltak :) Volt köztük 2 db legendary super mutant overlord brutál fegyverekkel, volt 2 sima overlord, 2 butcher, + 4-5 gyengébb és 2 kutya + 1 suicider.
Ahogy láttam, hogy jön a vertibird, a recon plazma mesterlövész puskámmal bejelölgettem azokat akiket láttam, és rajtuk ütöttünk Nick-kel. Mi támadtunk oldalról, a BoS a levegőből. Az egyik overlordnál rakétavető volt, így hamar leszedték a madárkát. A pilóta meghalt, de a 2 knight időben kiugrott, és még durvábban megindult a balhé. Nick a távolabbiakat lőtte, én lekaptam a sima overlordot meg az egyik butchert fejlövéssel.
Ekkor vettem észre, hogy rámront a 2 kutya, váltottam shotira és lekaptam őket 1-1 fejessel közelről. Ekkor jött a pittyegés, üldözött a suicider. Közben Nick harcolt, a 2 BoS lovag meg egymásnak háttal harcoltak 2 különböző irányból és közben ordítoztak, nagyon epic volt. Becsalogattam a suicidert és a közben engem üldöző még 2 szupermutánst pár autó közé és ott lőttem szét a suicider karját, a fél utca a levegőbe repült, majd rohadtam vissza segíteni. Arra értem vissza, hogy a 2 legendary overlord legyilkolja a lovagokat, kiütik Nick-et, és rámrontanak. Sebeztem őket bőszen, de teljesen kifogytam a skúlóból.
Ekkor lőttem a levegőbe egy flare-t, hátha vannak a közelben tőlünk is (minuteman), szerencsére hamar jött a válaszlövés és befutott 2 minuteman. Egy lézermuskétás meg egy sima pisztolyos csaj, mindkettő páncél nélkül :D Na mondom a halálba hívtam őket, de amíg feltartják a 2 legendaryt, keresek lőszert. Lootolgattam a hullákat, felgyógyítottam Nick-et, és a zsákmányolt pipe gunokkal meg egy 10 milis pisztollyal osztottam a mutánsokat, karcolgatva őket :D Azokból is kifogytam, eddigre megölték a 2 emberemet. Felkaptam a lézer muskétát és a maradék lőszerrel végre kivégeztem egy egyik overlordot. De a másik még mutálódás előtt volt bőven, nem tudtam mit kezdjek vele...
Elkedztem lootolni a szupermutánsokat, miközben Nick-et megint kiütötte, de szerencsére találtam pár shoti lőszert. Közel futottam, kapott párat arcba, jött a mutáció, és ismét kifogytam teljesen, töltény nélkül voltam szemben vele, majdnem full HP-ja volt.
Ekkor, utolsó esélyként belőttem egy medix-et meg egy pszichobuffot, elővettem a kardomat (General Chao's Revenge) és lassítva bedaráltam, kb. 7-8 vágás kellett neki, de végül elterült a földön :D
Az eddigi legjobb harcom volt ebben a játékban :)
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2017.11.03. 22:19:27