-
Zozo0122 #4533 Na, felraktam és tesztelgettem néhány modot, azt kell mondjam még pofásabb a játék :D
Ezeket tudom ajánlani mindenkinek:
- Enhanced Wasteland Preset 2.0 - sokkal szebb tőle a játék, lényegében egy reshade preset az egész, de profin beállítva, annyi hibával, hogy kicsit elmosódnak tőle a szövegek betűi, iniből kilőttem az FXAA és a Lumasharpen beállítást, ezután ez is megjavult.
- Lowered Weapons - ha nincs harc, akkor a karakter leengedi a fegyvert, így nincs kitakarva a fél képernyő - egyszerű, de nagyszerű :D
- Darker Nights - sötétebb éjszakák, 7 különböző mértékű sötétséggel...ha valaki feltenné, arra figyeljen, hogy a Level 0 a legsötétebb és a Level 6 a legkisebb változás a vanillához képest, és nem fordítva, ahogy logikus lenne :D Én a Level 2-t tettem fel, mert itt még nem zavaró a sötétben lévő élőlények szellemképe - ez alapból a játékban van, nagyon kicsit világítanak az NPC-k, Level 2.-n ez még nem látszik és így is kellően sötét van. Érdemes feltenni a modból egy választott nightvision és detection addont is (az előbbi az éjjellátókat, az utóbbi a lopakodás fénymódosítóját állítja vissza vanillára, mert a sötétebb környezetben könnyebbé vált a lopakodás) , persze igazítva a main fájlhoz, ha kiválasztottuk pl. a Level 2-es sötétséget, akkor a detection is legyen Level 2.
- Improved Maps with Visible Roads - a térképen jobban látszanak az utak, nagyon egyszerű mod, egyetlen textúra az egész, de jól néz ki. Érdemes feltenni a darker versiont, az néz ki jobban.
- OCDecorator - már volt róla szó itt ma, különböző junk itemekből készít workbench használatával static tárgyakat, mintha csak bútorokat raknánk le. Rájuk lehet lőni, robbantani, akkor sem mozdulnak el. Egy ilyen toy car például 1 toy carba kerül az inventoryban, és akkor static objectként lerakjuk ahová akarjuk, többé nem fog átesni a padlón stb...mozgathatjuk, de ha scrapeljük, akkor nem kapunk vissza alapanyagot. A mod még félkész, egyelőre a konyhai meg ebédlőbe való dolgok + a játékok elérhetőek, de folyamatosan bővül a mod.
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.12.08. 02:31:57