• cateran
    Hat, azert van ami a WP mellett szol es ez az 5.0-as Android...A Lollipop...hat valoban szopoka-nyaloka feltenni, azota is verem a fejem a falba, hogy miert tettem....1. generacios Moto G, hihetetlen lassulas, random rebootok (epp tegnap, ranyomok a hotspot ikonra, reboot...) eszveszto instabilitas....Hat ennel meg 1 WP is jobbnak tunik....(Apple...raneztem 1 ujabb patchre, azt hiszem 8.3-as update...hat kinomban felnevettem..olyan bugok, amik mar 5 evvel ezelott is cikinek szamitottak volna :"A családi megosztásban telepített alkalmazások mostantól minden esetben frissülnek majd az érintett eszközökön, valamint az indulással sem lesz már gond, hiszen előfordult, hogy ezek az appok „nem akartak” futni. Ami viszont ennél is súlyosabb problémát jelentett korábban – és most javítva lett –, hogy néhány családtag nem bírt letölteni ingyenes applikációkat. Végül megbízhatóbbá tették a „rákérdezés a vásárlásra” értesítéseket.
    ...
    A WLAN-nál például előfordult korábban, hogy mindig meg kellett adni a belépési adatokat, vagy egyszerűen szakadozott a kapcsolat, ilyen a jövőben már nem lesz – legalábbis, ha minden igaz. A Bluetooth-nál is ráfeküdtek a stabilabb kapcsolattartásra, ugyanis az iOS 8.2-nél hívás közben megszakadhatott az összeköttetés, ami bizony eléggé kellemetlen; szerencsére ennek a hibának is elejét vették. Szintén a Bluetooth-t érinti, hogy javítottak az ilyen hangszórók kezelésén, és így már nem szakad majd meg váratlanul a zenelejátszás. "

Fasza az is....

szerk: Ezek a cegek akarnak autokat iranyito softwareket, mikor 1 szaros telefont sem kepesek maradektalanul elkezelni? Isten irgalmazz...
    Utoljára szerkesztette: cateran, 2015.05.02. 20:35:14