slickboy#15
Nem értem ezt az Android buzériát. Xperia S telefonom volt, azt hittem egy Sony az minőségi lesz, hát minden egyes szoftverfrissítés után egyre ócskább és lassabb lett, 2.3 Gingerbread-del vettem, 4.1.2 Ice Cream Sandwich-ig frissítette a Sony, de katasztrófa volt. Gondoltam a sok alkalmazás az oka, factory reset, utána is ugyanolyan szar.
Aztán váltottam Lumia 930-ra és megszűntek a bajaim. WP sem tökéletes, időnként produkál érdekes dolgokat, de ezek eltörpülnek Android hibái mellett. Olyan sosem volt, hogy nem tudtam volna hívást kezdeményezni azonnal vagy fogadni. Sonyn előfordult, hogy hívást kezdeményeztem aztán nem történt semmi látszólag. Majd 1 perc múlva indult a hívás... Ha közben még egyszer rányomtam a hívás gombra, akkor kétszer indított hívást ugyanarra a számra, tehát amikor leraktam az első hívást, közvetlen utána indult a sorban álló második hívás. Újraindulások, fagyások, laggolások.
A WP jó rendszer, még rengeteg potenciál van benne, jó az alapkoncepció. Hogy a szoftvergyártók hanyagolják azt nem értem. Bár annyira nem tragikus a helyzet, de sok WP-s app variáns kevesebb funkcióval rendelkezik, mint az androidos változat, amit nem értek miért van.
Gyönyörű fotókat csinál, iPhone tulajdonos haver irigykedett is, de mondtam vegyen rendes telefont. :P