• Elemir
    Nem értek veled egyet, sőt. A bukást nem lehet nem elismerni, ellenben egyáltalán nem az OS hibája. Az embereknek van egy elképzelésük a mobilról, hogy néz ki, mi hol és hogy van.
    MS pedig másként képzeli el. És a jó elképzelésből menni kell a rossz felé, mert az emberek többsége inkább vesz egy műanyag szardarabot, mint egy átgondolt rendszert.
    Az szintén a tömegek "hibája", hogy nincs rá app, ami persze rohadtul nincs így.
    Én mindenképp WP-t akartam, mert hibái ellenére a biztonság és a stabilitás szerintem fontosabb, mint a divat.

Azt is elismerem, hogy nem mindenkinek felelnek meg ezek, de sokkal többnek igen, mint aki inkább vesz egy olcsó semmirevaló androidos telefont. Persze, egy S5, S6, Honor, stb stb jó telefon, de menjünk csak 50 körüli összegre és máris fordul a dolog.

MS ott rontja el az egészet, hogy elérhetetlen és a saját telefonjaik ellenére is csak szoftvergyártóként van jelen kb... Próbáld elérni a gyártót, esélytelen.
    Samsung, LG, stb eléred, kézzel fogható. Van ÜF szolgálat, van visszajelzés.
    Nokiának is volt, de MS nem csinál. Engem pl ez zavar.
    A telefon (930) viszont penge és legjobb tudomásom szerint időtállóbb lesz, mint bármilyen androidos telefon.