gforce9#92
Az ezotériát itt azért hagyni kéne. Bármilyen tudományos elméletet úgy tesztelünk, hogy kimondunk valamit, pl. azt, hogy a testek egyenes vonalú egyenletes mozgást végeznek, ha nem hat rájuk erőhatás. Aztán teszteljük. Ha igaz, akkor a leírás jó, ha nem igaz akkor a leírás rossz. Semmiben sem különbözik az einsteini elmélet ilyen módon a többitől. Ugyanúgy tesztelték illetve tesztelik most is. 100 év teszt szerintem meggyőző. Szerinted meg nem. Jó oké. Te dolgod. Az intellektualitás tényleg mélyre süllyedt. Mert az internet megjelenésével ezek az áltudományok teret nyertek, mert könnyen elérik az embereket és az egyszerű, de egyben hamis válaszaikkal könnyen meggyőzik azokat, akik hiszékenyek vagy épp lusták a tényleges természettudományos eredményeket magukévá tenni. Így terjed a hülyeség. Mert a hülyeséget mindig könnyebb megtanulni, mint a valós tananyagot. Én úgy látom hogy te is inkább vagy fogékony az áltudományokra. Ami engem persze zavar, de valójában nincs jogom beleszólni. Csak épp akkor minek kommentelsz tudományos fórumra? Ezt nem bírtam soha megérteni. Én se megyek oda a gyíkemberes meg chemtrailes topikba trollkodni. Utoljára szerkesztette: gforce9, 2015.04.09. 16:18:20