• teddybear
    #149
    Ezt nem is építették meg. Az árnyékok egyszerűen nem igazán stimmelnek alatta, és a pilótafülke elektronikája sem egy vadászgépé. Ez egy üzleti jet műszerfala, amit a King cég gyártott. Egyébként nem olyan egyszerű modern vadászgépet tervezni. A 3D képhez csak egy grafikus kell, de egy használható vadászgéphez aerodinamikusok, hajtóművesek, gépészek, elektronikai szakértők, fegyverzetiek, stb. kell.
    Most ilyesmit csak az amerikaiak, kíniak, esetleg néhány európai konzorcium tudnak megcsinálni. A Közelkeleten ilyesmire tulajdonképp csak az izraeliek bizonyítottan képesek, mert ők már csináltak hasonlót, még ha a szükséges tudás javát lopták is a franciáktól. Irán vezetői viszont egy nemzedékkel ezelőtt arról lettek hírhedtek, hogy minden műszakilag valamennyire képzett iránit megpróbáltak megöletni, de legalábbis üldözni.

    Meg kéne értened, hogy az irániak az utóbbi időben olyan szinten hazudoznak, ami már nekem kínos. Főleg olyankor, amikor a becsapottaknak kell elmagyaráznom, hogy mekkora majmot csináltak belőle.