Új, dél-koreai ARPG a Diablo nyomdokain.
  • BEAST #282
    Ezernyi sebből vérző dolgokról beszélsz, majd megörvendetsz egy ilyen wall of texttel, aminek kb nulla értelme.

A 1,5 milliót a hivatalos Lost Ark twitterről szedtem, ők büszkélkedtek vele. Viszont akármilyen kalapból előhúzott számmal számolsz, én nem láttam még 250 feletti channelt, de ettől még lehet ilyen. Én csak a steamcharts adatait idéztem, ami kb 280 ezer steam játékosnál, már majdnem minden eu servernél sorokat jelentett a második napon délután 3 környékén. Azt felróni, hogy hát az Amazon megoldotta, kapsz mindenféle szart ha átmész másik szerverre felesleges, mert amikor ezt írtam még nem volt ilyen.

Amúgy el se hiszem, hogy az amerikai szervereket hozod fel az európai nyelvek mellett érvként, és igen az Amazon hibája, hogy nem ők jelöltek ki nyelvi közösségeknek fix szervereket, mert a community kezdeményezés eredménye az lett, hogy majdnem minden szerver már az első órákban spanyol, francia és német lett. Persze, fel kellene nőni a 21. századhoz, de a magyar mellett, csak az angol megy így ha választhatok olyan helyre megyek ahol a többség leginkább angolul szeretne kommunikálni. Az a "pár toxik ember/kisebb közösség" pedig majdnem egész szervereket tesz ki, nem egy olyan topicot lehetett olvasni az első napokban a hivatalos forumon, hogy a spanyol vagy a német szerverekről kb kiutáltak mindenkit aki angolul mert megszólalni, de tudom, az én anyámat.
    Utoljára szerkesztette: BEAST, 2022.02.12. 20:30:34