• kisiku
    #99
    Hm, én viszont már megint ott tartok, hogy megvan a Seamoth (megépítve), tudok rendesen építkezni, most épp a Floating Islands-en vagyok, vannak erőmű terveim, minden van,amitől tökéletesen életben tudok maradni.
    Most viszem vissza a szárazföldi kaják magvait és gyümölcseit, melyeket elültetek, jártam már Mountains közelében is, de ott még rádióaktív volt a terület.
    Persze már van sugárvédő öltözetem is, csak a Mountains közelében sajnos van Reaper, úgyhogy kockáztatnom kell, ha kell a Magnetite.
    Apropó állatkák: úgy veszem észre, mintha egy kicsit harapósabbak lennének, mert a Stalker-ek és a Sandshark-ok már megkóstoltak engem, ráadásul üldöznek is, úgyhogy ha nincs Seaglide, akkor eleségek lehetünk könnyedén.Gyanítom, hogy a Reaper sem lesz kedvesebb, de azt majd csak ha lesz Cyclops-om vagy a PRAWN Suit...majd akkor megküzdünk.

    Úgy nézem nem változtat sokat a tájon, mert ugyanazt a repedést és termál forrást találtam meg a Grand Reef-be vezető úton, ahová még előzőleg bázist húztam fel, úgyhogy most is oda fog kerülni.

    Szép a kilátás: