kisiku#989
Elfelejtettem mondani, hogy a hajtómű akkor gyullad ki, ha "Emergency" módban, legnagyobb sebességgel menekülünk.Kb 5-10 mp múlva ordít, hogy túlmelegedett, majd újabb 5 másodperc múlva kigyullad.Persze van automata tűzoltó rendszer, amit azután tudsz legyártani, hogy már lementél a lávához, mivel az egyik anyaga ott van...idétlen.
- A vízszűrő berendezés többet fogyaszt, mint amennyit a Hőgenerátor termel. Ez is újdonság.Tehát két hőgenerátor kell, hogy egy vízszűrő működjön anélkül, hogy leszívná a bázis áramát.
- Egy csomó haszontalan építhető tárgy van, hasznosból viszont nagyon kevés van.Például mi a francnak kell háromféle szék, háromféle ágy és kétféle kuka, no meg háromféle kicsi növényláda?Egyáltalán kuka minek?Miért, vannak itt is zöldek?
- Minek az Obszervatórium?Csomó anyag és tök felesleges.Mit figyelsz meg vele? Csinálsz egy Multipurpose Room-ot, két ablakkal...
- Minek a polc, amikor csak 2 dolog helyezhető rá?
- Minek a konyhakredenc (itt Lab Counter-nek hívják), kinyitni nem tudod, bepakolni nem tudsz, rárakni csak bizonyos, nem működő dizájn elemeket tudsz.
Én mindig is kevésnek találtam az építhető báziselemeket is, ez most sem változott.