kisiku#988
Ezen én is rengeteget morgolódtam :)
De ugye olyan játékot szerettek volna kifejleszteni, amiben nem az öldöklés a főszereplő.Csak kicsit hihetetlen és ésszerűtlen, amikor csomó valóságos elemet kevernek sci-fi-vel.
Kicsit "cukira" akarják a játékot, meg ugye cél a PEGI 12, tehát vér, erőszak, húscafatok,leszakadó testrészek nem lehetnek benne.Na nem mintha a mai kölköket érdekelné bármilyen korhatár figyelmeztetés.
Nekem nem az erőszak hiányzik ebből, sajnos benne van, azzal, hogy minden meg akar enni minket, hanem a balansz.
Mire eljutsz oda a mélybe, ahol majd a sztori vége lesz, ezerszer meg akarnak enni, minden rád támad, minden ellened van, rohadt meleg van. Kb olyan, mint amikor a bikát jól megsebzik előre (megbénítják,elvágják a nyakcsigolyáját, hogy ne tudja a fejét felemelni ökleléshez) az arénában, hogy a torreádornak esélye legyen a bika ellen.
Na a játékos is ilyen itt, jó előre megbénítva, esélyt is csak kicsit adva.Minden ami segítség, csak rövid ideig tart (10 mp-es pajzs, 20 mp-es szonár,egy tűz alatt kifogyó, nem tölthető poroltó).
Oké, rejtőzzünk, bújjunk el. Hogy lehet, hogy mindig megtalál minden? Hiába bújok, én már nem látok szart sem a vaksötétben, de az ellenség lát engem... Sőt a Sea Dragon már utánunk is jön!
Oké, ott a Propulsion Cannon.Ez a Half Life-ból lopott Gravity Gun. Csak az a baj, hogy kavicsokkal dobálsz egy a Cyclops-tól 5x akkora lényt, aminek ez egy szúnyog csípéssel ér fel. A békés "halakat" meg nincs értelme dobálni.
Mindezt én úgy írom, hogy már több mint 600 órát lenyomtam vele, de egy olyan, aki most kezdi, nem biztos, hogy azt mondja, tök jó az egész.