• kisiku
    #729
    Nálam olyan szokott lenni, hogy pl a mentőkompom kb 3-4 km-re elrepül a kezdés helyétől...ezt néhány visszatöltés után tapasztaltam.Visszalehet tolni, csak sok türelem kell hozzá.

    Akkor ha megvan mindened, múltkor küldtem koordinátákat a Lost River-hez, menj el a Giant Cove Tree-ig, majd onnan tovább fogsz találni egy nagyobb síkságot, aminek az egyik szélén hatalmas repedés van, ott irány le és ott is vagy a láva zónában.Javaslom, hogy a Cyclops-ra figyelj, mert azonnal rátapadnak azok a kis ge*ik, amik szívják az energiádat, tehát ha lehet, ne állj meg soha.
    Egy pár kissé kanyargós vájat után már meghallod a Sea Dragon ordítását, azt jelenti, közeledsz a "központi csarnokhoz".

    Lesz egy hegy-szerűség, ami füstöl (!) a víz alatt, na abban, annak a mélyén tudsz bemenni a Thermal Plant-ba, de ehhez előbb ki kell kerülnöd a Sea Dragon-t, ami persze támadni fog.Valahol a hegy oldalában találsz bejáratot, de vigyázz, mert mindenütt láva, plusz még a dragon, meg pár egyéb agresszív állat próbál majd megenni.Benn a hegyben "biztonságban" leszel, ekkor érdemes javítani a Prawn-t, majd haladj a nyomkövető irányába és meglátod az erőművet is.
    Vigyél magaddal vizet, kaját, elsősegélyt, feltöltött hegesztőt, lila artifact-ot, és óvakodj az ellenségektől.
    Utoljára szerkesztette: kisiku, 2017.04.11. 17:07:57