• kisiku
    Tegnap lementem a Prawn Suit-tal az Active Lava Zone-ba, sokkal egyszerűbb, mint ha levinném a Cyclops-ot is, de olyan szinten lagzik ott a játék, hogy csak azért haltam meg, mert az fps leesett 5-8 körülire.Annyit tölt, mint az állat.Esküszöm, hogy a komoly, nagy teljesítmény igényű és felettébb szebb FPS, RPG, stb játékok nem töltenek ennyit.
    Most nem tudok képet berakni, mert melózok, majd otthonról feltöltöm, kritikán aluli odalent, alig lehet megmozdulni.Az sem oldja meg, ha hagyjuk tölteni...két-három lépés és újra pörög a vinyó...mindezt I5-4690K+16Gb ram+MSI GTX 1060 6 gigás gpu-val...oké, nem ssd-re pakoltam, mert az még mindig luxus, de elképesztő.

Viszont észrevettem, hogy a Sea Dragon Leviathan immár nem csak "lő" ránk tűzgolyókat, hanem az is megpróbál egyben lenyelni minket, mint kisebb társa a Reaper...ezenkívül ott a forróságon kívül minden megpróbál megenni minket.De hogy jót is mondjak, valamit világosítottak a környezeten, mert immár nem vaksötétség van, tehát esélyünk lehet arra, hogy nappal is tudunk játszani.Nem először járok lent, régebben gond és különösebb lag nélkül végigjártam az egészet...