• kisiku
    #525
    No nézzük.

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

    Az ágyú készen van (jelen állás szerint), került bele egy "lift" szerűség is, ami a lenti dokkot (ahová a Cyclops befér) és az építmény belsejét köti össze.Kell lila artifact a nyitáshoz.Egyet találunk is Mountain Island alatt az egyik barlangban, illetve magán a szigeten van is egy törött, a löveg főbejárata előtt a homokos parton, amit szkennelhetünk, így meg tudjuk majd építeni. A lövegben találunk néhány Ion Crystal-t is, ami kelleni fog artifact-ok (kulcsok) létrehozásához.

    Az erőművet mutattam, ez nagyon mélyen van, láva felett van kifeszítve, de ha Reinforced Suit-unk van, nem fogunk megégni.Az odajutáshoz meg kell találni a bejáratot pl. Deep Grand Reef-ben, ahol először a Lost River biome-t találjuk, majd innen továbbhaladva lefelé, mélyen lent a sötétben lesz az Active Lava Zone.Ezekhez a helyekhez már kell az Ultra Cyclops mélységnövelő kiegészítés, amelynek megépítéséhez 100 darab titániumra is szükség lesz.Továbbá kell a Prawn Suit és annak Mk3-as merülési kiegészítője.
    A lávával borított terület nagyon veszélyes, alap az étel-ital,elsősegély,feltöltött hegesztő és tartalék elem, plusz még néhány dolog.Vigyünk ide is lila kulcsot, mert az erőmű belsejében lesznek helyek, ahová kelleni fog,

    A Mountain Island-en lévő master teleport-ot még nem találtam meg, elvileg azt is be lehet már kapcsolni és akkor tudunk utazni, igaz a Prawn nélkül.
    Egyelőre ennyi.