• kisiku
    #272
    Tudod, ahogy a South Park-ban mondták "olyan ember, akinek egyáltalán nincs élete"
    Volt időm rá, igazándiból ki kéne bővítenem a leírást, hogy aktuális legyen.De az utóbbi időben már nincs annyi időm. Meg én még a Spektrum Világ/Commodore Világ magazinokon nőttem fel, ahol emlékszem micsoda leírások, meg végigjátszások voltak.Anno oda is írtam játéktesztet, meg az 576 Kbyte-ba is.
    Ma meg jó ha kapsz egy lemezt amikor megveszel valamit, nem hogy leírást.Oké hogy végigjátszásról nem kapsz, mert akkor értelmét veszti a dolog, de ma már kispórolják még az alap dolgokat is.
    Kicsit off: vettem szerver szoftvert pár éve, kb 400 ezerért, plusz ugyanannyiért licenszeket. Egy doboz, egy matrica, meg egy üdvözlőkártya, hogy milyen jól jártam vele...ennyi.A licenszek meg egy borítékban vannak...Se az, hogyan telepítsd, se az, hogy mit kell csinálni,semmi.Jó, persze a fejemben van...
    Veszel egy laptopot, se lemez,se leírás,semmi."Töltsd le a netről"...és mi van ha nem jutok el odáig sem, hogy kapcsolódjak a netre és nincs másik gépem otthon?Nem fér bele a több százezres árba egy nyavalyás könyv vagy egy 20 forintos lemez?
    OFF vége, bocs mindenkitől...