kisiku#1223
Ne értsetek félre, én senki kedvét nem akarom elvenni, károgni sem akarok, inkább a tényeket közlöm.Aki most kezdi, annak jó lesz, egy darabig.
Más lett a GUI, meg kicsivel több a narrátor, meg mások az ikonok, de olyan eget verő dolgot nem tapasztaltam. Most megtaláltam a...
...rakéta tervrajzait, amivel majd el tudunk repülni innen az Aurora Captain Quarters nevű kabinjában, ami a Prawn Bay mögött van, ahol eddig is találtunk sok dolgot, de volt egy kódzáras ajtó amit nem tudtunk még kinyitni. Na ott van
Szóval látom, hogy valamin dolgoznak, mert Experimental-ban minden nap frissít van hogy kétszer is naponta, és általában 250-400 megákat...csak nem látom a játékban hogy ez most mivel több? Most azért fogom ismét "végigjátszani", hogy végigvigyem, hátha valamit felfedezek.Tehát nem visszatöltöm a már végigvitteket, hanem elkezdtem elölről.
Volt pár látványos "update" (ami kamu hogy update, mert frissíteni kész dolgokat szoktak), de azóta semmi.
S közben annyi ötletet dobtak már be a játékosok, hogy az nem igaz, de úgy érzem, hogy a fejlesztők is már szívesen abbahagynák, mert elegük van.