• kisiku
    #102
    Szerintem is nagyon jó játék, főleg a mai kiábrándító felhozatal mellett.
    Gyakorlatilag 8-10 óra játék alatt, mióta újrakezdtem, megvan a Cyclops ismét, megépítve, szintúgy sok egyéb nyalánksággal.Találtam kávéfőzőt is (!), persze kíváncsi leszek, hogy kávét hol találok.Volt egy-két beszaratós pillanatom, egyszer majdnem megevett egy Reaper, máskor csak az ordításukat lehetett hallani a Mountains körül.

    Nézzük milyen változásokat tapasztaltam az augusztusi kiadásban, ami PRAWN Suit Update névre van keresztelve:
    - elérhetővé vált a fent nevezett lépegető megépítése.Terveit elsősorban az Aurora-n találjuk, de a kiegészítőkért turkálni kell az "óceánban"
    - Átalakították egyes alkatrészek, berendezések anyagigényét, pl. nem kell Magnetite az iránytűhöz, de a First Aid Kit Fabricator építése többe kerül és más anyagokba,stb.
    - Módosították az ételek tulajdonságait, pl a szárazföldről elhozható Lantern Fruit kevésbé csökkenti az éhséget és szomjúságot, magyarán többet kell ennünk belőle.
    - sokkal több titániumot és kvarcot találhatunk a mentőhajónk közelében, meg úgy általában.
    - a húsevő lények agresszívabbak lettek,szerintem többen is vannak, ráadásul üldöznek is, ha egyszer kiszúrtak minket kajának, igaz a Reaper-re is!
    - több PDA-t, segélyhívásokat,sztorikat,stb-t kapunk
    - jobban bejárható az Aurora (bár még csak most megyek oda)
    - alapból nem kapunk meg indulásnál egy csomó hasznos tervrajzot, ergo többet kell kutatni utánuk
    - mintha "közelebb lenne" a Mountains biome a mentőhajónkhoz
    - a Cyclops külső kamerái kaptak világítást is, így vaksötétben is látunk valamit (na ne gondoljunk arra, hogy fényárban fog úszni az egész víz alatti világ)

    Egyelőre ennyi, de majd írok még. Tervezem, hogy - hasonlóan az X-Rebirth kézikönyvemhez - ami olyan 80-85 oldalas lett (és még nem vagyok kész a frissítéssel) készítek ehhez is egy leírást, egy kis könyvecske formájában, habár magyarul is játszható, de egyfajta összefoglalónak jó lesz.

    Utoljára szerkesztette: kisiku, 2016.08.26. 09:12:57