kisiku#1007
No, a kaja automata működik.Ad chipset (nem chipset-et! ), rizses-müzli szeletet, meg még valamit.
Nem azt mondom, hogy szennyezzük környezetet - habár ne feledjük, virtuális világról beszélünk -, hanem hogy felesleges, funkció nélküli tárgyak foglalják a helyet, miközben számos hasznos dolog is kerülhetne oda.
Más, látom fejlesztik, mert:
- visszaadták a 225-ös max oxigént a legnagyobb palackba, tehát már nem 155-ös, mint előtte.
- a szonár a Cyclops-on "végtelen", azaz nem 20 mp vagy 2-3 percig megy, hanem amíg ki nem kapcsoljuk
- továbbra is megtámadnak silent módban,
- a gáz torpedó semmit nem ér a Sea Dragon ellen, próbáltam, hadakoztam vele, majd feladtam,
- az energiatermelés egyszer jó volt, most megint nem az. Megoldották, hogy az atomreaktor 3000-es max tárolással legyen, a hőgenerátor 750-es, egész jól beállították a fogyasztást is, aztán visszaállították a régire.
- további animált részek vannak lent az Emperor-nál, de még mindig nem lehet a Baby/Juvenile Emperor Leviathan Enzymes-szel semmit tenni.
- a teleportok jól működnek, mindet be tudjuk kapcsolni itt a fő kutatóközpontban, egy csomó helyre el lehet velük jutni.
- szomorú vége lesz itt a játéknak...