Mikike, Ricsike, mivel eddig ti, mióta figyelem a ténykedéseteket semmiféle konkrétumot nem mondtatok, csak tagadtatok. És ez már hónapok óta így megy. Tagadjátok az evolúcót, de megyarázatot nem adtok, hogy akkor mégis mi van helytte? Tagadjátok az Oort felhőt, de nem mondjátok meg akkor honnan jönnek az üstökösök. De sorolhatnám a végtelenségig a baromságaitokat. Vagy értelmesen érveljetek vagy fogadjátok el, hogy együgyü nyomorék trollnak tart mindenki titeket, nem véletlenül. Sajnálom a többi fórumtársamtól, hogy ilyen szintre mentem le, de megittam pár sört és intoleránsabb vagyok ilyenkor a baromságokra amit ez a két szellemileg visszamaradott ember itt művel. Miattuk nme alakulhat ki érdemi vita, ami engem amúgy érdekelne, de minden hírhez beböfögik a baromságaikat és rögtön szét van cseszve a téma.
A cikkhez kapcsolódva: Az, hogy ki miben hisz vagy nem, az a szuverén joga. Lehet tagadni az elektron létezését is. Mindenesetre ha a villanykapcsolót felcsapja az ember akkor világos lesz. Hittől függetlenül. Ha egy antibiotikum nem hat, csak egy újabb, ami már a rezisztensek ellen is hatásos, akkor tökmindegy, hogy a paciens hisz e az evolúcióban vagy sem. Ha nem veszi be az evolválódott baci elleni antibiotikumot, akkor kampó azt kész. Én nem bánnám, ha az evolúciótagadóknak csak azokat a gyógyszereket adnák, amelyek 30 éve még hatásosak voltak. Hiszen evolúció nincs. Ugyanazoknak most is működniük kell. :)
Ismét elnézést, a kifakadásért, de néha elszakad a cérna.
Ui: tökimndegy mit írtok válaszul Ricsi és Miki, olyan magasról teszek rá, hogy fel sem látok odáig.