Kingdom-Come-2018-05-HD.png
  • Zozo0122 #1849
    Kétlem, hogy valaha végigjátszom ezt a játékot, pedig tetszik, de néhány dolog megvalósítása a hitvány szintet sem éri el. Mire gondoltak az elmebeteg kretén készítők?

Rajtaütöttem egy bandita csapaton, 5-en voltak, de mivel annyira ostobák mint a föld, még 12. szinten is könnyedén végzek velük. Először is a vezér (aki nappal aludt) kapott 3 nyilat mire rájött, hogy egyáltalán mi történik, utána kinyírtam. Erre a banditák a pániktól? elkezdtek elfutni négyen 4 irányba. Elkaptam az egyiket, harcoltunk, megöltem. 2 már a világon túl járt, de az egyiket még láttam egy mezőn és üldözni kezdtem. TELJES SEBESSÉGGEL rohant előlem, 5 tetves nyilat kapott a hátába, de még csak le sem lassult. A végén pedig kifutott a mapról, én meg már a láthatatlan fal miatt nem is tudtam utána menni. MI EZ? Oké, hogy van, hogy félnek tőlem, de 4-en ne fussanak el előlem, és 5 nyíllal a hátában ne rohangáljon amúgy se. A legnagyobb parádé amikor ki akarok végezni valakit, tetvészkedik kicsit a földön, EGYSZER megütöm és nem döglik bele, hanem sprintben elfut. Baromság.