Kingdom-Come-2018-05-HD.png
  • Zozo0122 #1801
    Néha engem is felidegel ez a játék.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

1.Vadásztunk Hans és én. Lőttem vagy 150 nyúlhúst összesen. Abból kb. 130-at ott hagytam a ládában az erdőben, mert rohadt nehéz volt a szajré, és egyébként is lopottnak minősítette a game. Bár pár perc után ezt mindig feloldotta és érdekes módon már nem volt lopott a hús.) De ha meg nem kellett volna felvennem a húst, akkor minek vadászunk? Sir Hansnak nyilván van rá engedélye én pedig vele vagyok, úgyhogy...mind1, a hús most ott rohad a ládában. Gondolom mostanra nullos.
    2. Hans pihen, és jött a lovas Neuhofból. Békén tudnának hagyni 3 tetves percre? Túl vagyok terhelve, mennék a malomba lepakolni a vadászatból, meg összeszedni magamat, megjavítgatni a cuccaimat, + a vadászat közepén kitalálta a játék, hogy nézzem meg Theresát is. De ha kimegyek a kastélyból, akkor failed hogy jelentsek a kapitánynak. Ládát a kastélyba nyilván nem kaptam, dobjam le a felesleges szajrét meg a lopott nyúlhúst a kastély udvarára? Néha olyan átgondolatlanságok vannak, meg ez a folyamatos cseszegetés is. Még a gyűrűt se szereztem meg a molnárnak, annyi dolgom volt :D