| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org
OOM Hiba
Helyes Library sorrend!
Ideális ORBX sorrend!
Miket kell még telepíteni esetleg?!
Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!
Ez is fontos!
Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!
Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!
Szimulátor hardver-szoftver biblia
LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása
-
nibron #860 a tail strike-ot egy kicsit talán túl is spirázták, szerintem van benne kis hiba is. eléggé oda kell figyelni az elemelkedési szögre. én próbáltam a fordítottját mint te, tehát hosszú futópályán engedtem felgyorsulni és nagy sebességnél emeltem el, ott is könnyen oda lehet verni. de egy 10 fokos elemelés után, kb. 50-60 méter magasan ráhúztam 20 fok fölé, időnként akkor is beadja:). az elektronikus checklistben is vannak hibák, legutóbb hajtóműleállásban kerültem a 22-es csapdájába miatta, mert mást programoztak le mint ami a listában van. de ezek apróságok, amúgy valóban kitűnő munka. ezzel a technológiával megcsinálhatnák újra a 737-est is, mert pl. a memóriafoglalás ill. fps is jobb a 777-esnek. az ára viszont valóban mindent üt. eddig egyszer vettem meg. most:) nem magamnak. úgy látszik randazzoéknál az üzletpolitika alapja a vastag/ács ceruza.