10823671771495363213.png

| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org

• OOM Hiba

• Helyes Library sorrend!

• Ideális ORBX sorrend!

• Miket kell még telepíteni esetleg?!

• Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!

• Ez is fontos!

• Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!

Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
    Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!

• Szimulátor hardver-szoftver biblia

• LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása

• nibron
    Kicsit utánanéztem az alaplapodnak. Kiderült, hogy nem dual channeles, hanem quad.:) Tehát 4 modullal lenne az igazi. Az a baj, hogy ilyennel még nem találkoztam, tehát most kissé tanácstalan vagyok, hogy hogy lenne jó, de az tuti, hogy optimális a 4 lenne. Meg kellene nézni a bios-ban, hogy lehet-e állítani a memóriakezelés módját. Elvileg a legjobb jelen esetben a triple channel lenne mivel 3 modulod van.
    VGA-ról. Ami biztos az, hogy amikor megvetted, akkor még csak pcie 3.0 ready volt. Magyarán a hardware fel van készítve a pcie 3.0 kártyák kezelésére, de ahhoz, hogy a bios ténylegesen kezelje, frissíteni kell. Tehát légyszi ellenőrizd, hogy a bios a legfrissebb-e. Azonkívül a procit teljesen felesleges 4.8-on tekerni, vedd vissza alapra, a mai ilyen típusú alaplapok eleve támogatnak "gyári" húzást az bőven elég kell, hogy legyen. Nekem pl. az i7-2600-as procit ami ugye 3,4GHz-es az alaplap 4.1-re húzza fel úgy, hogy nem lépi át a procihoz rendelt teljesítményt (95W) és semmi mást sem így elvileg nem fordulhat elő, hogy bizonytalan lesz a gép működése.
    Azért a 2600-as procit írtam, mert nálam ezzel is teljesen jól megy a p3d 3.1, a gtx970 4gb-os vga-al. Pedig az alaplap csak a pcie 2.0-ig támogatott tehát a vga adatátviteli sávszélessége is a 2.0-hoz igazított.