| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org
OOM Hiba
Helyes Library sorrend!
Ideális ORBX sorrend!
Miket kell még telepíteni esetleg?!
Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!
Ez is fontos!
Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!
Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!
Szimulátor hardver-szoftver biblia
LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása
-
nibron #761 Erre a konfigra nyugodtan felrakhatod az fsx-et. Nekem is hasonló van, simán fut. De hát ugye látványban sehol sincs ehhez. Meg hát ugye a szokásos programhibákkal meg kell küzdeni.
P3D-re is kb. ugyanazok a tapasztalatok. Mennyi videoram van a kártyán? Én a telepítési sorrendet gpu-tól, cpu-ig próbálom követni. Tehát először azokat az addonokat rakom fel, amik inkább a grafikára terhelnek valahogy így: REX Texture Direct with soft clouds (sztem ez most a legtutibb időjárás csomag de csak textúrákat tartalmaz), ORBX alapcsomagok, ORBX repterek, flytampa repterek, aerosoft repterek, pmdg repcsik, traffic csomag (én is a mytraffic 6-ot használom, de egyenlőre csak fsx-hez), többi repcsi. A többi addon meg még nincs. Hogy szuperál a G940? Szerintem az eddigi legjobb vezérlő, bár az R2 poti azért típushibás, ki lehet javítani de csak a gar. lejárta után. Mindenképpen érdemes FSUIPC-t használni hozzá, főleg ha több gépet használsz.