| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org
OOM Hiba
Helyes Library sorrend!
Ideális ORBX sorrend!
Miket kell még telepíteni esetleg?!
Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!
Ez is fontos!
Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!
Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!
Szimulátor hardver-szoftver biblia
LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása
-
nibron #4851 Szia Gyuri bácsi!
Köszi, de igazából olyanra gondoltam ami biztosan jó, mert nincs időm tökölni vele. Tehát egy olyan preset kellene ami biztosan szép és nem cseszi szét az fps-t. Ami most van azzal pl. a felhők nagyon elmosódottak.
Viszont ha már bejöttél a csőbe.:D (ideírom, mert lehet másokat is érint)
PMDG 748 útvonalkérés/betöltés (sokaknak probléma, hogy nem tölti be az elmentett útvonalat)
1. CDU RTE1 panelen kitölteni a DEP, ARR és FLTNUM mezőket.
2. Center CDU Menu DLNK-DATALINK panelen kitölteni a zárójeles részeket: UTC date, ETD, ETE, Airline IATA
3. Ugyanezen a panelen megnyomni a SYNC gombot (LSKR6).
4. Várni...amikor pittyen egyet, akkor a SYNC átvált DLNK ACT-ra (tehát konnektált).
5. CDU RTE1 panelen megnyomni a REQUEST gombócot.
6. Kiválasztani a kívánt útvonalat.
7. Várni...pittyen és jelzi, hogy letöltötte az útvonalat, innentől már a régen is megszokott módon zajlik a beolvasás (a 777-es rendszerére épül), azzal a kitétellel, hogy míg régen ez után adtuk meg a fltnumbert, most azt már letöltés előtt megadtad és ilyenkor már nem szabad felülírni.
8. Ha betöltötte, akkor az ACARS menüben az OOOI status panel kiválaszthatóvá válik. Ha lerepülted, akkor talán a FLT LOG is, de odáig még nem jutottam el.
Ezzel kapcsolatban olyat hallottam, hogy lesz valami onlány dolog, ahol összegyűjtik a route-okat és onnan is lehet letölteni. Valszeg kicsit továbbgondolták az FSLabs rendszerét. Asszem ez az OPCenter v2.0-ban lesz kivitelezve.
Sok sikert!