| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org
OOM Hiba
Helyes Library sorrend!
Ideális ORBX sorrend!
Miket kell még telepíteni esetleg?!
Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!
Ez is fontos!
Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!
Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!
Szimulátor hardver-szoftver biblia
LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása
-
nibron #4778 hát a pmdg 747 nem nagyon változott, már ami a repülést illeti. a 748-as kieg-et többnyire a 777-esből építették fel. az fmc működése tulajdonképpen a 777-esé. az elektronikus csekklist is inkább 777-es. kívülről persze szép, olyan pmdg-s. a cockpitban jó pár grafikai hibát javítottak, de azok eddig sem voltak annyira szembetűnőek (legalábbis nekem). a rainmaker-t még nem tudtam kipróbálni, de ha jól értem az csak a 748F-en működik. a 748--asok kicsit lassan reagálnak a kormánymozdulatokra. pl. elemeléskor teljesen hátra kell húzni a joyt, aztán szemmel rátapadni az állásszögre, hogy ne verje oda a seggét. túlságosan leköti az embert, holott a cg, sebesség, tolóerő, stb. megfelelő, nem indokolt az orrnehézség. efb egyelőre inkább csak plusz munkát ad a pilcsinek, ezen még van mit javítani. viszont még így is fényévekkel jobb mint a qw787-esnél.
apropó qw787: tervezem a megvételét, de abban az állapotban amiben legutóbb láttam (v1.1.1), esélytelen. annyi hiba van benne, hogy inkább nem is ragoznám. lehet, hogy kipróbálom a legutóbbi update-el, aztán majd meglátjuk. de addig míg nem lehet közel reálisan megtervezni egy flightplant addig szóba sem jöhet.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2018.10.02. 17:29:32