| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org
OOM Hiba
Helyes Library sorrend!
Ideális ORBX sorrend!
Miket kell még telepíteni esetleg?!
Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!
Ez is fontos!
Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!
Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!
Szimulátor hardver-szoftver biblia
LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása
-
nibron #4286 vmax dreamliner megvan, valóban borzalmas, ne is beszéljünk róla. a flight factor-nak van 767-ese, az elég jól használható, és szép is. nagyon jól repül, jók a hangok. kiemelhető hibát eddig nem találtam rajta. állítólag a 757-esük is jó. a 747-es szép, jól repül, a rendszerek elég jól kidolgozottak, de nincs befejezve, így aztán tele van elég idegesítő hibákkal. a 350-es nagyon jól repül, szép, a cockpit grafikája nincs befejezve, de elmegy. a rendszerek szépen kidolgozottak, de van néhány logikai/számítási hiba. de amitől mindenki ki van akadva az, hogy az airac kezelése durván kaotikus. egyrészt alig lehet frissíteni, nem lehet ellenőrizni, hogy éppen melyiket használja. a cdu-ban nekem még nem sikerült útvonalat beadni, csak waypoint-okat. a sid-star technológia pedig egyszerűen el van felejtve. az útvonal mentés betöltés sem igazán tiszta, állítólag van elmentett útvonalam, de nem tudom őket betölteni. ezért aztán szinte teljesen használhatatlan. mondjuk vfr-re így is jó.:)))
xpl-re megszereztem a skymaxpro-t is. hát az is elég furcsa. utólag derült ki, hogy ez csak olyan mint a rex textúracsomagja, de teljesen kezdetleges. meg kell hozzá venni külön az időjárás motort. viszont működik a beépített motorral is. egyszerűen undorító az egész. a nap nem tűnik szebbnek, szerintem az az xpl-é.:) a sky előre beállított, egyféle felhőt ismer, mondjuk az elég szép, de közel sem mint a rex-é. az overcast-ra külön technológiát fejlesztettek, bár inkább nem kellett volna, hogyha nem a hd van bekapcsolva, undorító az egész. ha viszont a hd-t használod, akkor csak nagyon kis területen jelenítheted meg, mert a frissítés akár 10mp-re is megakasztja a szimulátort, aztán egy idő után elszáll az xpl memóriahibával. a kis terület átvetítve a p3d-re azt jelenti, hogy a csúszkát le kellene húznod 10nm alá. az még vfr-hez sem elég.
szóval alapvetően az a bajom az xpl-el, hogy egyszerűen nem találok hozzá normálisan használható kiegészítőket.