| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org
OOM Hiba
Helyes Library sorrend!
Ideális ORBX sorrend!
Miket kell még telepíteni esetleg?!
Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!
Ez is fontos!
Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!
Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!
Szimulátor hardver-szoftver biblia
LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása
-
nibron #3951 én is így használom (space+egér). tény, hogy eléggé mezítlábas, viszont már megszoktam. régebben használtam addont, de jó pár géptelepítés után már nem hiányzik. mostanában inkább az a gondom, hogy az xpl-ben másképp van, és állandóan összekeverem őket. egyébként ma már inkább levágnám a fszm, minthogy 2d-ben repkedjek.:)
de azt mondod, hogy 25 körüli az fps. 2d-ben? mert akkor az nagyon nem jó attól a géptől amit leírtál. a 1060 kicsit kevés a minőségi p3d-hez, tulajdonképpen bármi az. de az fslab-al produkálnod kellene olyan 40-45 körüli fps-t. és akkor kellene megnézni mennyi ideig fekete foltos. az affinitásból a 0-ás magot hagyd ki, mert az kell a windows videómegjelenítőjének (annak a normálnál kisebb a prioritása, kell neki hagyni processzoridőt). azonkívül mostanság (4 fiz.mag felett) oda kell figyelni a processzorteljesítményre. lehet, hogy nálad leszabályoz és az a baj. töltsd le az inteltől az extreme tuning utilityt, és azzal tudod ellenőrizni. én ezt a progit használom újabban a p3d-hez gépbelövésre. alapesetekben az alaplapokon (kivétel néhány gyártó) elég rendesen vissza vannak fogva a procik, jelentős pluszt megfognak, sajna kézzel be kell lőni. macerás, de nagyon jól be lehet lőni a p3d-hez. a flytampa eham és ekch, lhsim lhbp, aes egll +még pár reptér hajlamos fekete foltozni, de max. 2-3sec ideig. és általában csak akkor amikor gyorsabban ráfordulsz. egyenesből mire odaérsz, már be kellene töltve legyen. és használd a vc-t legalább a próba idejére. ha kordináltan repülsz a busszal, bőven van idő a space+egér szüttyögésre.