10823671771495363213.png

| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org

• OOM Hiba

• Helyes Library sorrend!

• Ideális ORBX sorrend!

• Miket kell még telepíteni esetleg?!

• Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!

• Ez is fontos!

• Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!

Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
    Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!

• Szimulátor hardver-szoftver biblia

• LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása

• nibron
    lhsim lhbp: felmész az lhsim face oldalára, onnan az angol nyelvű fórumba, és a 2. vagy 3. oldalon van egy javított béta link. azt letöltöd, és telepíted. előtte természetesen letörölsz mindent ezügyben. nekem így tök jól beaktivált, és megjelenik minden ami a v3-ban is van. a modules mappába egy "LHBP_objectPlacer_ucs2.dll"-t fog betelepíteni.
    a v4-ben nem csak a fényekkel van gond, hanem pl. az árnyékokkal is, a tükröződéssel a lencse effektekkel, meg úgy általában ami a fénnyel kapcsolatos. bevillannak textúrák amik elég idegesítőek tudnak lenni. ami engem már nagyon kiborít, ha a gép felett van a nap, az overhead panelen árnyékuk van a kapcsolóknak. na de nem kicsit, hanem világítanak mint állat. szóval a fénykezelgetéseken van még mit javítani. viszont nekem ez az atomstabil, a v3 állandóan ellszállt, vagy le kellett butítanom, hogy beférjek a memóriába, itt most szabad a gazda:). én nem bántam meg. viszont van egy rakás v3-as addon ami még nem kezeli a v4-et, na ezek miatt kellett letúrnom a v3-at, és telepítés szempontjából, most a v4 a v3.:) így egy csomó olyan addon is telepíthető és használható ami nem v4 kompatibilis.
    Utoljára szerkesztette: nibron, 2017.09.07. 20:09:59