Prepar3D - XPlane
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocs, de én még mindig ezen kattogok:
Tegnap újraraktam a XP11-et, minden default csak a JARdesign A320-asát tettem be.
LHBP 31R ILS approach így néz ki:
A futópálya mellé a fűre "rakja le" a gépet az ILS.
Én bénázok, vagy tényleg el van rontva valami az X-Plane-ben?
Gondolom nem én vagyok az első aki így szeretne leszállni Budapest-en.... 😊
Tegnap újraraktam a XP11-et, minden default csak a JARdesign A320-asát tettem be.
LHBP 31R ILS approach így néz ki:
A futópálya mellé a fűre "rakja le" a gépet az ILS.
Én bénázok, vagy tényleg el van rontva valami az X-Plane-ben?
Gondolom nem én vagyok az első aki így szeretne leszállni Budapest-en.... 😊
ez default gep default scenery ugye? ja es a texture beallitas 10 esen elvileg csal default sceneryvel mukodik ?
Nem tűnik rossznak,a vidi alapján.....
Ezt elnézve még meg is győzhetem magam a vételről.
Itt már magas beállításokkal futott....
A hó is elég jóra sikerült.
A végén Dubai nagyon ott van...<#eljen>#eljen>
Igaz a felhők még mindig FSX szint....
A CPU-t eszi ez is rendesen.
De V-sync-et bekapcsolva elég folyamatosnak tűnik.
Ezt elnézve még meg is győzhetem magam a vételről.
Itt már magas beállításokkal futott....
A hó is elég jóra sikerült.
A végén Dubai nagyon ott van...<#eljen>#eljen>
Igaz a felhők még mindig FSX szint....
A CPU-t eszi ez is rendesen.
De V-sync-et bekapcsolva elég folyamatosnak tűnik.
"...bezon az XP 11 elhúzott és úgy fest egyelőre behozhatatlan előnyre tett szert..." Ez nagyon erős kijelentés. Főleg hogy az legtöbb addon gyártó bejelentette hogy 1-2 hónapon belül (némelyik egy héten belül) kiadja ingyen az update-t a V4-re. Sok mindent csinál az XPlane de hogy behozhatatlan előnyre tett szert? Több mit humoros kijelentés.
Majd évek múlva mikor már tényleg normális támogatása lesz az XPlane-nek, majd akkor.
Elég sok user review-t olvastam a V4-ről és közel sem olyan negatív mint ahogy írod. 64 bit egy jó lépés és csak jobb lesz.
Majd évek múlva mikor már tényleg normális támogatása lesz az XPlane-nek, majd akkor.
Elég sok user review-t olvastam a V4-ről és közel sem olyan negatív mint ahogy írod. 64 bit egy jó lépés és csak jobb lesz.
Köszi előre is.
feltoltok majd egy modositott ortho4xp config fajlt, abban sok javitas van, pl a go2 is mukodik, illetve nem hibas/ures tileokat tolt.
itthon javareszt go2, osm csak az overlay-hez
itthon javareszt go2, osm csak az overlay-hez
mondjuk en pont azert hagytam el az fs szeriat, mert akarmilyen tutorial es howtot olvastam, soha nem sikerult megszuntetni a blurry ground texture hibat, max egy fokkal jobb lett.
mindegyik repszim igenyel nemi manualis piszkalast, ha addonokkal pakolod tele.
mindegyik repszim igenyel nemi manualis piszkalast, ha addonokkal pakolod tele.
Használd a BI szervert. OSM elég leterhelt azért áll meg... Nem tudom P3D se arról híres hogy csak klikk es repülhetsz 😄
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
Nem vagyunk egyformák (szerencsére <#buck>#buck> Valaki pl. én szeret másolgatni, beállításokat állítgatni,próbálgatni őket. Valaki meg szereti a kész rendszert, amihez nem kell és sokszor nem is lehet hozzányúlni.
Szintén ironikusan fogalmaztam.... Amugy kinek mi. Pl en VFR re vagyok berendezkedve,jelen állás szerint nekem az XPL adja meg ehhez a nagyon jo alapot.Főleg hogy egyetlen masik szimre sincs értékelhető hazai scenery. Nálad persze más a helyzet...biztis vagyok benne hogy párhuzamosan masik szimet is fogok hasznalni V4 et talán. Viszont én várok vele jo sokat egyenlőre 😄 mivel semmi nincs gyakorlatilag hozza. A régi dolgaimat meg lehuzhatom a klotyon. Egyébként szerintem XPL - t túl bonyolitottad, sose kellett ennyit b@szkodni vele. Max itt is kompatibilitási problemak vannak a regebbi 10 eshez készült cuccokkal. Vagy ha total olyan scenery-t raknal fel ami még abszolut alfa béta gamma allapotban van...
Megcsináltam első Ortho4XP csempémet. Kérdésem lenne, aki már járatos ebben: melyik térkép szolgáltatót használjátok? OSM-el próbáltam először, de belefagyott a letöltésbe. GO2 (google) egyáltalán nem ment, a BI (bing) viszont rendben lejött és megcsinálta.
Persze hogy vissza! Majd amikor lesz olyan, hogy - Itt egy exe inditsd el és repülj!
Addig amíg ez megy - Ez másold ide ezt oda, aztán töröld ki azt , ezt meg ide, aztán nézd meg milyen hibakodok jöttek és azután azt fejtsd meg...
Szóval ennyi időm nincs! Én minden nap repülök, de csak max 1 -1.5 órát. Többnyire LHBP-LOWW, LOWI-LOWS, LOWI-LOWG LOWK-LHSM, utakat B736-al! Nekem hottentotta az XP és az éjszakai fények kivételével nagy visszalépés már ami a grafikát illeti!
Addig amíg ez megy - Ez másold ide ezt oda, aztán töröld ki azt , ezt meg ide, aztán nézd meg milyen hibakodok jöttek és azután azt fejtsd meg...
Szóval ennyi időm nincs! Én minden nap repülök, de csak max 1 -1.5 órát. Többnyire LHBP-LOWW, LOWI-LOWS, LOWI-LOWG LOWK-LHSM, utakat B736-al! Nekem hottentotta az XP és az éjszakai fények kivételével nagy visszalépés már ami a grafikát illeti!
Nagyon szép, nagyon igaz gondolat!!!
igazából _szerintem_ nincs ultimate legjobb repszim. bár lenne! 😊
az egyik ebben, a másik abban jobb a másiknál. bár nálam már jó ideje csak az XPL van fent, tagadhatatlan, hogy nyálcsorgatva nézem egyes FS/P3D szériához készült repülőgépet, vagy épp scenery-t.
persze ezek akadnak XPL-hez is, bőőőven, de azért a minőségi cuccok mennyiségileg jóval inkább az FS/P3D platformon érhetőek el.
arról nem is beszélve, hogy szerintem az XPL igazán a 10 verziónál kezdett pofásan kinézni (már a full alap, 0 addonnal), előtte erősen a háááááát kategóriát képviselte (nálam)
jó ideig nálam is az volt a bevált, hogy egy időben több szimulátor volt telepítve a gépemre és épp az aktuális repülési kedvnek megfelelő .exe fájlt indítottam 😊 (FS2004 rengeteg addonnal, FSX és XPL, szép meló volt karbantartani ezt a hármast 😄)
mondjuk bevallom, nosztalgia gyanánt számtalanszor megnézek egy random "history of flight simulation" videót és kellemes emlékeket idézek fel, mikor CGA monitoron repkedtem az FS 4.0 verziójával, az iskolai földrajz atlaszomba ceruzával rajzolgatva a repült útvonalaimat, vonalzóval próbálván "bemérni" a jelenlegi helyzetemet 😊
addig jó, míg van miből választanunk, én örülök bármely új szimulátornak, vagy egy meglévő folytatásának.
az egyik ebben, a másik abban jobb a másiknál. bár nálam már jó ideje csak az XPL van fent, tagadhatatlan, hogy nyálcsorgatva nézem egyes FS/P3D szériához készült repülőgépet, vagy épp scenery-t.
persze ezek akadnak XPL-hez is, bőőőven, de azért a minőségi cuccok mennyiségileg jóval inkább az FS/P3D platformon érhetőek el.
arról nem is beszélve, hogy szerintem az XPL igazán a 10 verziónál kezdett pofásan kinézni (már a full alap, 0 addonnal), előtte erősen a háááááát kategóriát képviselte (nálam)
jó ideig nálam is az volt a bevált, hogy egy időben több szimulátor volt telepítve a gépemre és épp az aktuális repülési kedvnek megfelelő .exe fájlt indítottam 😊 (FS2004 rengeteg addonnal, FSX és XPL, szép meló volt karbantartani ezt a hármast 😄)
mondjuk bevallom, nosztalgia gyanánt számtalanszor megnézek egy random "history of flight simulation" videót és kellemes emlékeket idézek fel, mikor CGA monitoron repkedtem az FS 4.0 verziójával, az iskolai földrajz atlaszomba ceruzával rajzolgatva a repült útvonalaimat, vonalzóval próbálván "bemérni" a jelenlegi helyzetemet 😊
addig jó, míg van miből választanunk, én örülök bármely új szimulátornak, vagy egy meglévő folytatásának.
Majd visszarakod 😄
Én meg már zúzom is le az XP-t a tartalék particióról és már megy is fel a v4! 😄
Az elején is szkeptikus voltam vele és ez a két hét ami időt rászántam, szerintem csak időfecsérlés volt...
Majd én megvárom az XIP! 😄
Az elején is szkeptikus voltam vele és ez a két hét ami időt rászántam, szerintem csak időfecsérlés volt...
Majd én megvárom az XIP! 😄
Igen FPS novekededés mindenutt bár az meg nem jelenti hogy valami jobb😊) Bar ahogy olvasom a CPU gond ugyan az mint V3 ergo task manager high priority affinity core 0 disabled egy rovid ideig majd vissza kapcsol es mar muxik minden....
Ez a különbség a neten terjengő legendák es a tapasztalat között. Persze írnak mindenfélét huu de milyen jo 200 fps dinamic light 64 bit.. Ahham de megint milyen kompormisszumokkal? Abból mar szerintem egy jó ideje elég. Én vártam p
A V4 et gondoltam majd azok az addon gépeim vagy scenery- k majd ellesznek rajta. Szamitottam rá hogy nem igy lesz. Nagyon nem lepődtem meg.. Megint lehet elölről felepiteni egy új szimet ami megint majd csak kompromisszumokkal fog működni mint az FSX.
A V4 et gondoltam majd azok az addon gépeim vagy scenery- k majd ellesznek rajta. Szamitottam rá hogy nem igy lesz. Nagyon nem lepődtem meg.. Megint lehet elölről felepiteni egy új szimet ami megint majd csak kompromisszumokkal fog működni mint az FSX.
A p3d v4 úgy néz ki kudarc. nemzetközi fórumokon érezhtő a csalódás. nem adok érte pénzt. a defult scenery-vel van pl fps javulás, de randa, és egyébként nagyjából ugyanaz minden. nem gondoltam volna, de igaz. bezon az XP 11 elhúzott és úgy fest egyelőre behozhatatlan előnyre tett szert, még az egyes funkciók megléte nélkül is....
Akkor lehet jobban járok hosszú távon ha az erre szánt pénzem az xplbe feccölöm....vagy ki tudja mit hoz a jövő????<#nemtudom>#nemtudom><#wink>#wink>..
az fd szerintem teljesen változatlan. ennek ugye függnie kell a repcsitől is, én a realair két gépét tettem át (b60,lancair), tehát eredendően egy fsx-hez fejlesztett masináról van szó, amit aztán adaptáltak p3dv3-ig. ezekkel semmi változás, próbáltam a gyárilag hozzáadott gépekkel is egy kicsit, ott sem vettem észre semmit. a realism panelen született két checkbox: "ignore weight" és "ignore forces" de ezek állítgatása után sem vettem észre semmit. mondjuk a forces paramétert talán a raptorral kellett volna próbálni😊.
#3032,#3033: valóban van fps ugrás nem is kevés, de egyrészt egy vanilla alkalmazásról beszélünk mindenféle addonok nélkül, és abban a v3 is patent. viszont arról van szó mihelyt felrakok egy addont látványosan visszaesik az fps. és kb. ugyanúgy mint a v3 esetében. a flytampa dubai, vienna és aerosoft frankfurt-ot raktam fel, és miután a felhőket is beállítottam az eredeti 200 feletti fps-ből rögtön visszaesett ~50 körülire. viszont mint írtam nem is ez lenne a lényeg, mert azért a 40-50 fps még korrekt érték, de már az xpl-nél is láttuk, hogy az alacsonyabb fps is lehet élvezetes, ha nincs szaggatás. és a v4-ben alapból nincs. az már más kérdés, hogy ezt többek között olyan apró trükkökkel érték el, mint, hogy visszavették a mesh "felbontását". ezért az alap scenery-ről röviden csak egyvalamit tudok mondani: fos. ha viszont visszateszed a normálisnak megfelelő értékre rengeteg memóriát fog zabálni, szaggat és a betöltési idő HATVÁNYOZÓDIK, de az fps-ben alapvetően nem lesz változás. én is kipróbáltam jópár sceneryt és eddig egyik sem volt jó. a flytampa-hoz már tegnap is voltak javítások, meg kell nézni eddig miket javítottak, elég tanulságos és ezek után még mindig hibásak a repterek. tehát lesznek még további javítások is. valószínű, hogy felszíni textúra hibát kicsit nehezebb megoldani. a csápokat, dokkoló berendezéseket egyelőre el lehet felejteni, elég mókásan néznek ki a repterek így. szóval a lm adott a felfelé való kompatibilitásnak egy barackot.
#3032,#3033: valóban van fps ugrás nem is kevés, de egyrészt egy vanilla alkalmazásról beszélünk mindenféle addonok nélkül, és abban a v3 is patent. viszont arról van szó mihelyt felrakok egy addont látványosan visszaesik az fps. és kb. ugyanúgy mint a v3 esetében. a flytampa dubai, vienna és aerosoft frankfurt-ot raktam fel, és miután a felhőket is beállítottam az eredeti 200 feletti fps-ből rögtön visszaesett ~50 körülire. viszont mint írtam nem is ez lenne a lényeg, mert azért a 40-50 fps még korrekt érték, de már az xpl-nél is láttuk, hogy az alacsonyabb fps is lehet élvezetes, ha nincs szaggatás. és a v4-ben alapból nincs. az már más kérdés, hogy ezt többek között olyan apró trükkökkel érték el, mint, hogy visszavették a mesh "felbontását". ezért az alap scenery-ről röviden csak egyvalamit tudok mondani: fos. ha viszont visszateszed a normálisnak megfelelő értékre rengeteg memóriát fog zabálni, szaggat és a betöltési idő HATVÁNYOZÓDIK, de az fps-ben alapvetően nem lesz változás. én is kipróbáltam jópár sceneryt és eddig egyik sem volt jó. a flytampa-hoz már tegnap is voltak javítások, meg kell nézni eddig miket javítottak, elég tanulságos és ezek után még mindig hibásak a repterek. tehát lesznek még további javítások is. valószínű, hogy felszíni textúra hibát kicsit nehezebb megoldani. a csápokat, dokkoló berendezéseket egyelőre el lehet felejteni, elég mókásan néznek ki a repterek így. szóval a lm adott a felfelé való kompatibilitásnak egy barackot.
Melyiket érdemes megvenni?
Egyenlőre én is csak jókat olvasok róla...
Sajnos csak a jövőhéten tudom megvenni, mert a heti keretem az ORBX-nál hagytam...😄
Sajnos csak a jövőhéten tudom megvenni, mert a heti keretem az ORBX-nál hagytam...😄
Első user jelentések elég pozitívak. FPS ugrás mindenütt. Ezt minden user alátámasztja. Sokan kipróbáltak V3 sceneryket és simán megy.
Eddig biztató
Eddig biztató
Itt a link "pucéran": https://www.youtube.com/watch?v=NM3ypPCU2JI&t=21s
Nekem simán elindul. Nem tudom mennyire komoly, de normálisan néz ki az irányítótorony,
ott vannak a Citibank-os jetwayek stb. Egy LHS által készített LHBP-t (P3D-hez) pláne
GSX-el nyilván nehéz űberelni, de azért próbálkozom megközelíteni.
Hátha valaki tud valamit.....
Nekem simán elindul. Nem tudom mennyire komoly, de normálisan néz ki az irányítótorony,
ott vannak a Citibank-os jetwayek stb. Egy LHS által készített LHBP-t (P3D-hez) pláne
GSX-el nyilván nehéz űberelni, de azért próbálkozom megközelíteni.
Hátha valaki tud valamit.....
A video már nem elérhető.. Viszont a hozzaszolasokban ott van hogy irni kell privatot vagy emailt a sceneryvel kapcsolatban
Amugy sose hallottam róla hogy lenne ra LHBP mármint olyan ami komoly....
Amugy sose hallottam róla hogy lenne ra LHBP mármint olyan ami komoly....
Sziasztok,
kérdésem, hogy az alábbi Youtube videón lévő LHBP scenery-hez vajon hozzá lehet-e jutni?
LHBP scenery
Eddig P3D-t használtam szimulátor gyanánt, de az X-Plane 11-nek jobban tetszik az Autogen-je, nem beszélve ha ráhúzzuk az Ortho4XP-t...
Az egyetlen bajom, hogy nincs normális LHBP scenery. Ami a GW-en van hibás, a 31L-en a pálya mellé (jobbra) rakja le a gépet az ILS 😊
A fórumon lévő már jobb, de a LHSimulations LHBP-jével (minden tiszteletem a fejlesztőké) nem lehet összehasonlítani.
Köszi előre is!
kérdésem, hogy az alábbi Youtube videón lévő LHBP scenery-hez vajon hozzá lehet-e jutni?
LHBP scenery
Eddig P3D-t használtam szimulátor gyanánt, de az X-Plane 11-nek jobban tetszik az Autogen-je, nem beszélve ha ráhúzzuk az Ortho4XP-t...
Az egyetlen bajom, hogy nincs normális LHBP scenery. Ami a GW-en van hibás, a 31L-en a pálya mellé (jobbra) rakja le a gépet az ILS 😊
A fórumon lévő már jobb, de a LHSimulations LHBP-jével (minden tiszteletem a fejlesztőké) nem lehet összehasonlítani.
Köszi előre is!
Sziasztok!
Ha egy gépen van a P3DV3 és V4 ORBX...
http://www.orbxsystems.com/forum/topic/135709-ftx-products-and-p3d-v4/?page=1
Ha egy gépen van a P3DV3 és V4 ORBX...
http://www.orbxsystems.com/forum/topic/135709-ftx-products-and-p3d-v4/?page=1
Már a p3d a v2-től kezdve verziózza a user doc fájlokat. Tehát ott van v2, v3 suffix
ha v3 és v4 egy gépen van akkor csak ugy tudod megoldani - hogy a mashova allitod be a user/doc foldereket, de alapbol erre a szitura nem keszultek fel csak arra hogy mi van ha FSX es P3d egy gepen van azt FTX central szepen kezeli a gond akkor van ha P3d bol ketto van
És utána is csak akkor amikor majd mindenki kinyafogta magát es úgy gondolom hogy megéri. Had csamcsogjanak addig rajta legalább más karán megtanulom mikor érdemes rá áldozni
Facebook P3D csoportban nagy hiszti van egész nap hogy "juhuhuhu ma jön". Nem is értem. Engem legalább 2-3 hónapig míg nincsenek releváns frissítések az addonjaimhoz addig teljesen hidegen hagy 😊
Oke mostmar mindenre tudjuk a valaszt, de a FD-rol senki nem szol semmit! Jo? rossz ? Valtozatlan?(=rossz)
na azért azt se felejtsük el, hogy a terrain-t kicsit megritkították a v4-ben, úgyhogy a betöltési idő így persze hogy kevesebb. ha beállítok egy elfogadható értéket a betöltési idő igencsak megnövekszik (sőt hajaj, csak néztem mikor felvettem 10-re). a memóriafelhasználása pedig így meg már jóval több mint az xpl11-nél, és a mesh még mindig a béka feneke alatt van. amit pozitívumként el tudok mondani néhány nap után az, hogy a szaggatás jóval kisebb (szinte alig észrevehető) a v3-al szemben. de a rossz hír, hogy valszeg ezért is kellett megnyírbálni a mesh-t, mert ha beállítom a már említett 10-es értéket, 7700k proci 5ghz-en gtx1070-es kártyával 3200mhz ddr4-es ramokkal már megint szaggat mint állat. az előtöltés ugyanolyan rossz mint volt, úgyhogy a fekete illetve homályos betöltések továbbra is bennmaradtak a featurelist-ben.
a videóban egyébként sem stimmel valami a v3-ban az autogen-ek környékén, mert nem állhatott volna annyi ideig 83%-on. különben a v3 így még előbb töltött volna be.
a kompatibilitásról: eddig még nem találtam olyan komponenst ami jól működött volna. a flytampa megírta, hogy kompatibilisek a sceneryk, amiről sorban derül ki, hogy mégsem. már adtak is fixálást, de az még édeskevés, pl. egyszerű fű textúrák betonnak látszanak. csápok még bgl szinten sincsenek, rosszak a fények meg hosszasan sorolhatnám. és ezek csak a sceneryknek azon része ami a scenery, tehát nem tartalmaz kódot.
az orbx-ről: hát lehet, hogy kompatibilisek, csak azt kellene kitalálni, hogy ha két szim van egy gépen (v3 és v4), hogyan manageljük az orbx csomagokat. mert ha csak simán átmásolom, az úgy nem jó (egy nap után feladtam ezt a fajta toszogatást).
azért javítanom kell saját magam, mert a rex textúra csomagja úgy látom hiba nélkül működik, és hát az spai csomagnál sem érzékeltem különösebb gondot. indításkor van egy kissé durva jelenet, de pár perc és normalizálódik a helyzet.
a videóban egyébként sem stimmel valami a v3-ban az autogen-ek környékén, mert nem állhatott volna annyi ideig 83%-on. különben a v3 így még előbb töltött volna be.
a kompatibilitásról: eddig még nem találtam olyan komponenst ami jól működött volna. a flytampa megírta, hogy kompatibilisek a sceneryk, amiről sorban derül ki, hogy mégsem. már adtak is fixálást, de az még édeskevés, pl. egyszerű fű textúrák betonnak látszanak. csápok még bgl szinten sincsenek, rosszak a fények meg hosszasan sorolhatnám. és ezek csak a sceneryknek azon része ami a scenery, tehát nem tartalmaz kódot.
az orbx-ről: hát lehet, hogy kompatibilisek, csak azt kellene kitalálni, hogy ha két szim van egy gépen (v3 és v4), hogyan manageljük az orbx csomagokat. mert ha csak simán átmásolom, az úgy nem jó (egy nap után feladtam ezt a fajta toszogatást).
azért javítanom kell saját magam, mert a rex textúra csomagja úgy látom hiba nélkül működik, és hát az spai csomagnál sem érzékeltem különösebb gondot. indításkor van egy kissé durva jelenet, de pár perc és normalizálódik a helyzet.
ami szép lesz, végignézni az összeset, hogy melyik hol és milyen mértékben hibás 😊
pl amit már írtam, LHHH jelenleg inkább cross pálya 😊
pl amit már írtam, LHHH jelenleg inkább cross pálya 😊
Ez igen nem is tudtam hogy ennyi repterünk van....<#worship>#worship>
Azt nem lehet valahova kitenni a bannerba hogy honnan érhetőek el ezek?
Tudom nem a te feladatod lenne csak kérdezem.
Azt nem lehet valahova kitenni a bannerba hogy honnan érhetőek el ezek?
Tudom nem a te feladatod lenne csak kérdezem.
Nem is értem....mi volt ezzel a cél?????
Ja hogy megmutassák no fiúk mennyivel jobbat csináltuk vegyétek,vigyétek....
Ja ja egy "hangyafasznyival" jobbat igen.
Az Xpl kellett volna mellé tenni...
Ennyi erővel az FSX vs P3D is bemutathatták volna.
Na mind egy ,estére már többet tudunk,már aki megveszi vagy megkapja a frissítést .
Kivi leszek az itteni felhasználók véleményére benyomására az új desing-el kapcsolatban,,,,
Ja hogy megmutassák no fiúk mennyivel jobbat csináltuk vegyétek,vigyétek....
Ja ja egy "hangyafasznyival" jobbat igen.
Az Xpl kellett volna mellé tenni...
Ennyi erővel az FSX vs P3D is bemutathatták volna.
Na mind egy ,estére már többet tudunk,már aki megveszi vagy megkapja a frissítést .
Kivi leszek az itteni felhasználók véleményére benyomására az új desing-el kapcsolatban,,,,
Hungary VFR - zLHHungaryVFR csomag javítva, ezzel visszakerült az X-Plane 11 jóval részletesebb LHPR reptere.
az alábbi repterek (van fiktív, van már zárt) érhetőek el hazánkban:
LHBC Bekescsaba
LHBG Balassagyarmat
LHBJ Baja
LHBO Balloszog
LHBP Budapest
LHBR Banreve
LHBZ Balatonkeresztes
LHDC Debrecen
LHDK Dunakeszi
LHDV Dunaujvaros
LHEC Ersekcsanad
LHEM Esztergom
LHER Eger
LHFG Fehergyarmat
LHFH Farkashegy
LHGB Gyorszentivan-Bony
LHGD Godollo
LHGR Gyuro
LHGY Gyongyos_Pipishegy
LHHH Harmashatarhegy
LHHO Hajduszoboszlo
LHHY Harkany
LHJK Jakabszallas
LHKA Kalocsa
LHKD Kecsked
LHKH Kiskunfelegyhaza
LHKK Kiskunlachaza
LHKV Kaposujlak
LHMC Miskolc
LHMP Matkopuszta
LHMR Maklar
LHNK Nagykanizsa
LHPC Pusztacsalad
LHPK Papkutapuszta
LHSP Sarospatak
LHSS Szolnok-Szandaszolos
LHSY Szombathely
LHSZ Szentes
LHTL Tokol
LHTO Tokorcs
LHUD Szeged
LHZK Zalakaros
remélhetőleg hamarosan a csomag része lehet a nagy részletességben kidolgozott LHDC, LHPP, LHSA, LHSM, LHTL és LHZA
az alábbi repterek (van fiktív, van már zárt) érhetőek el hazánkban:
LHBC Bekescsaba
LHBG Balassagyarmat
LHBJ Baja
LHBO Balloszog
LHBP Budapest
LHBR Banreve
LHBZ Balatonkeresztes
LHDC Debrecen
LHDK Dunakeszi
LHDV Dunaujvaros
LHEC Ersekcsanad
LHEM Esztergom
LHER Eger
LHFG Fehergyarmat
LHFH Farkashegy
LHGB Gyorszentivan-Bony
LHGD Godollo
LHGR Gyuro
LHGY Gyongyos_Pipishegy
LHHH Harmashatarhegy
LHHO Hajduszoboszlo
LHHY Harkany
LHJK Jakabszallas
LHKA Kalocsa
LHKD Kecsked
LHKH Kiskunfelegyhaza
LHKK Kiskunlachaza
LHKV Kaposujlak
LHMC Miskolc
LHMP Matkopuszta
LHMR Maklar
LHNK Nagykanizsa
LHPC Pusztacsalad
LHPK Papkutapuszta
LHSP Sarospatak
LHSS Szolnok-Szandaszolos
LHSY Szombathely
LHSZ Szentes
LHTL Tokol
LHTO Tokorcs
LHUD Szeged
LHZK Zalakaros
remélhetőleg hamarosan a csomag része lehet a nagy részletességben kidolgozott LHDC, LHPP, LHSA, LHSM, LHTL és LHZA
Köszi a választ.
Gondoltam hogy azért még lesz csinosítva javítva.
Ferihegyről felszállva első út tököl volt onnan fel a dunán,csak ámultam bámultam.
Főleg hogy nem B.P:-i lévén ritkábban látom ezeket a részeket.
Már türelmetlenül várom a folytatást.
Csak így tovább...<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
A nép nevében köszönjük az eddigi erőfeszítéseid is.
Gondoltam hogy azért még lesz csinosítva javítva.
Ferihegyről felszállva első út tököl volt onnan fel a dunán,csak ámultam bámultam.
Főleg hogy nem B.P:-i lévén ritkábban látom ezeket a részeket.
Már türelmetlenül várom a folytatást.
Csak így tovább...<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
A nép nevében köszönjük az eddigi erőfeszítéseid is.
teljesen jogos az észrevétel, nyugi, ne maradnak így 😊 az összes olyan hazai reptér ami már része az xplane-nek, az az alap reptér lesz. jó sok minden javítani való akad, lhhh pl iszonyat dimbes-dombos.
van mit csinálni 😊 lhbp alap reptér, nem az, ami a videón van. hosszú út áll még a csomag előtt, ezek még masszívan az első lépések, de örülök, hogy összességében tetszik.
van mit csinálni 😊 lhbp alap reptér, nem az, ami a videón van. hosszú út áll még a csomag előtt, ezek még masszívan az első lépések, de örülök, hogy összességében tetszik.
<#eljen>#eljen><#szomoru1>#szomoru1>
Jó lesz az. Kell hozza félmillió -ért addon nagyjabol ugyan ennyiért egy vas alá. Es lesz is vagy 15 fps. De legalább hatvannégybit....
ez a flytampa egyik legremekebb alkotása. amúgy az xpl után meghogy nincs rajta orbx, behányás kategória az egész, szabály szerint rosszul vagyok tőle. úgyhogy sürgősen tele kell pakolni addonokkal, hogy elviselhető legyen. a felhőket már lecseréltem rex-esre, úgyhogy az már elviselhető, de nagyon hiányzik a pta. eddig mindegyik addonnal probléma volt, még azokkal is amelyikre azt írták, hogy működik. valami mindig hiányzik.
Na ez már valami,ha mindenhol legalább ilyen lenne azt mondom .....persze ettől sem ájulok be,de a reptér szép.
A kiírásnál gondolom a pirosra gondolsz,bal felül.
Az ha jól emlékszem a Fraps vidi rögzítő kiírása.
Be lehet állítani hogy mutassa ezeket az értékeket.
A kiírásnál gondolom a pirosra gondolsz,bal felül.
Az ha jól emlékszem a Fraps vidi rögzítő kiírása.
Be lehet állítani hogy mutassa ezeket az értékeket.
ebben a vidiben egyet nem értek. ha ennyire nem ért hozzá a gyerek, meg ennyire vacak a gépe, minek csinálta ezt a videót. ráadásul 1080-ban.😊)
már napok óta nézegetem a v4-et, hát miután láttam mit tud az xpl szilárd meggyőződésem, hogy ezt most így bűn volt kihozni. ezért most így nem is kérhetnének pénzt, ennek ingyenes upgrade-nek kellene lennie, mert tulajdonképpen nem is tartalmaz semmi újat. na jó a 64 bitet, de arról meg az a véleményem, hogy már a v3-nak is annak kellett volna lennie. a többi "újítás" szamóca. azt el kell ismerni, hogy a vr-eseknek kedveznek kicsit, de azt meg nem használja széles tömeg.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2017.05.30. 00:05:51
már napok óta nézegetem a v4-et, hát miután láttam mit tud az xpl szilárd meggyőződésem, hogy ezt most így bűn volt kihozni. ezért most így nem is kérhetnének pénzt, ennek ingyenes upgrade-nek kellene lennie, mert tulajdonképpen nem is tartalmaz semmi újat. na jó a 64 bitet, de arról meg az a véleményem, hogy már a v3-nak is annak kellett volna lennie. a többi "újítás" szamóca. azt el kell ismerni, hogy a vr-eseknek kedveznek kicsit, de azt meg nem használja széles tömeg.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2017.05.30. 00:05:51