| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org
OOM Hiba
Helyes Library sorrend!
Ideális ORBX sorrend!
Miket kell még telepíteni esetleg?!
Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!
Ez is fontos!
Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!
Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!
Szimulátor hardver-szoftver biblia
LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása
-
nibron #3492 nekem a v4 majdnem fullos, már ami megvan belőle. aspd4+asca, gsx és más fsdreamteam/flightbeam addonok, orbx, ftxglobal, pta, lhsim lhbp, flytampa és aerosoft repterek, pmdg gépek, jó pár addon a simmarketből, stb. ami nagyon hiányzik az a fspassengers. ami sok memóriát zabál az az fsdreamteam addon managere, a többi csak csipeget. na ezekkel írtam a 9 gigát. envtex-et nem használok nekem nem jött be, amúgy az meg szinte alig eszik valamennyi memóriát, simán belefér a 4 giga oprendszer memóriába. ssd-n van minden, a gépet 32 giga rammal építettem, de kivettem 16-ot, mert kellett másnak, és semmi különbséget sem vettem észre a 16 és 32 giga között. tehát ha valakinek 16 gigája van, nem kell mindjárt a boltba rohannia további 16-ért, mert tulajdonképpen semmit sem fog kapni ezért. tehát jelenleg szükségtelen, de ha valaki most épít gépet és tud olyan árat ahol az a "pici" plusz ár/kapacitás arányában jól jön ki akkor mindenképpen. de erre gyúrni nem kell, és tulajdonképpen több mint 40e ft-ról beszélünk.
na most, ha valaki pölö a 7740x-re hajt, mert tök jó áron lehet kapni. ehhez ugyan brutál árazású alaplapok társulnak, de 4 csatornában kezeli a ramokat, ahhoz már mindenképpen 32 gigabájtot kell venni.