| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org
OOM Hiba
Helyes Library sorrend!
Ideális ORBX sorrend!
Miket kell még telepíteni esetleg?!
Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!
Ez is fontos!
Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!
Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!
Szimulátor hardver-szoftver biblia
LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása
-
nibron #3266 ugye, hogy ugye...látod nem okoztam csalódást neked, hidd el bánnám a dolgot.
egyébként pont arra gondoltam amit zoli bátyó is írt. ha ebből kiindulva összeraksz egy fülkét, akkor már eljárásokat protokollokat lehet rajta tanulni, gyakorolni. pl. az ilyen "félamatőr szimulátorok" is abból élnek, hogy odajárnak pilótapárok és gyakorolják a közös munkát.
én sem használok autószimulátorokat, legalábbis olyan szinten nem mint a repszimet (kedvedért most nem játékot írtam:D). különben is a múltkor dobtam ki a kormányom. de nem kellene ilyen erősen lenézni, azért mert te nem játszol ilyenekkel. agyilag eléggé megterhelő a melóm, és azért időnként jól esik egy kis lövölde is, esetleg szerepjáték.
az autószimekről még csak annyit, hogy mára már nagyon keményen el vannak találva, valószínű ennek köszönhető, hogy a versenyistállók is folyamatosan monitorozzák a játékosokat. magyarországról is ismerünk legalább két pilótát akik most profik, de a szimulátorból emelték ki őket. az egyik ugye a norbi gyerek, a másikat most nemtom, de aki kicsit többet foglalkozik vele mint én biztos tudja. lehet van több is, csak én akadtam el itt:). ha úgy vesszük a wéber gabi is az, mert ő is szimes világbajnok (ha jól tudom), és onnan került át a seat-hoz (szintén ha jól tudom).