Prepar3D - XPlane
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"
hamarosan beta fázisba lép az xplane (10 és 11) szimulátorhoz készülő scenery csomagom, ehhez keresnék tesztelőket.
a scenery hazánk tekintetében jelentős, ugyanis az egész országot zl16, Budapestet zl17 felbontásban lefedi (ill mivel hosszúsági és szélességi fok matrixa alapján készül, az ortofoto valamelyest átér minden határszakaszon).
tartalmaz továbbá számos egyéb ingyenes scenery-t, az usa egyes területeiről tovabbi ortofoto és 3d sceneryket, illetve a teljes bolygó tekintetében az osm térkép szolgáltató adataiból konvertált elemeket (út és vasúti hálózat, osm adatbázis kategóriái - sportpályák, nevezetességek, stb)
a csomag elég nagy, az xplane amúgy sem kis helyigénye mellett további kb 100-120 gb szükséges.
egy ízelítő videó, ezen Bp még csak zl16-os, a mostani verzió zl17, illetve az ezen a videón látható bugok nagy része javitva.
a teljes csomagnak nem hinném, hogy része lenne, de van mód az aerosoft és az lhssim scenery csomagjainak használatára, ehhez max az ingyenes appot és egy leírást mellékelek.
Minimum 5-6 óra után mondanám hogy akkor talán láttam a játékot. Ezt soha nem értettem.
Most "mixed"-n van de a 80% ilyen 20 perc játék után fröcsög.
Kiábrándító az egész......
Pénzt nem szabad érte adni.
Röviden ez egy ""repülős"" játék,abból is a legalja.<#levele>#levele>
Már csak azon gondolkozom mikor töröljem le mert csak a helyet foglalja nem is keveset....
De én nem szólhatok mivel ez az üzenet fogadott...."KÖNYVTÁRBAN
A(z) Flight Sim World már a Steam könyvtáradban van."
"Játszd most"
Ma már nem tudok érdemben nyilatkozni róla mert az én netemmel kell jó pár óra mire lejön, de holnap kiderül mit kaptam ingyen....<#kuss>#kuss>
Nekem nem tetszett,de ha neked ez a szín és képvilág jön be akkor jó.
Mindenki másra használja és más célból repked.
Én sem a stratoszférában képzelem el a minden napjaimat,csak érdekesség kép tettem be, no meg a gépet teszteltem mit bír....<#zavart2>#zavart2>
Ez is a Görög szigetekről való.
kép
kép1
Biztos ismerős mindenkinek.
kép 2
Odafentről.....
De a képek tényleg jók...
DE inland egész jó nagyjából ilyesmit sikerült összehözni Skiathos és Kozani térsége:

Utoljára szerkesztette: CptSAB, 2017.05.17. 19:14:10
Balatoni hajókirándulás.<#taps>#taps>
Kép
Annyi hogy ha a gépen kell piszkálni valamit eltűnik de két katt és megint ott van....
Persze irányítást nem befolyásolja,csak ha az egérrel akarok dolgozni.
Már 1 hete én is ezzel repkedek,nagyon jó <#eljen>#eljen>
Odahaza le is parkoltam,persze enélkül is ment ,mert elég pontos az XPL,nem nehéz akár közutat követve is megtalálni valamit.
Nyilván amire utaltál(aviation térkép) arra nem jó de nekem ez is megteszi így.
Hülyén is nézne ki a nagy semmi....
De erre ott a külső nézet amiből több is van.
Viszont külső nézetet el lehet menteni a num billre bármelyikre nekem többre is el van több féle, így akár rá ülhetsz a szárnyra is.
Pl. nálam ha a mentett nézetek közül(num bill)megnyomom valamelyiket, akkor ugyan annak többszöri lenyomásával mindegyik mentett(numbillre) nézetet elő tudom hívni így akár egy numbill lenyomásával ugrálhatok a mentett nézeteim között.
Az alap nézeteket meg a kormányon levő 3 állású tekerő gombbal tudom váltogatni nekem ennél több nem kell.
Ennél fogva ehhez sem kell semmilyen plusz alkalmazás.
Ezt nem jól tudod. Simán ki lehet menni kabinon kívülre, én is csináltam magamnak a 737-800-ashoz wing-view-t. :)
Csak meg kell nyitni az adott repülő főmappájában található *_cockpit.obj fájlt egy notepaddal (pl. b738_cockpit.obj) megkeresni a ATTR_solid_camera sort, és egyszerűen kitörölni. Elmented, és voilá, máris tudsz menni kabinon kívülre is!
A dolog szépsége, hogy miután megcsináltad/elmentetted a wing view kameranézeted, utána már hiába rakod vissza ezt a ATTR sort az obj fájlba, az a kameranézeted már nem vész el, csak megint nem tudsz kimenni a kokpitből. :)
De amúgy úgy emlékszem, ezt egyszer már leírtam itt... :)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Ha nekem van Global scenery DLC, akkor is kell ez a Ortho4XP? Vagy akkor nem szükséges?
Ha megnézed a menüben (bill.beállítás) ott látod mi min van.
Majd mindhez két billt kell lenyomni,nekem ez nem tetszett,no meg a kormin van is ilyen lehetőség,hogy beállítsam.
Igazából 3 beállítást használok.
De ettől te magad is eltérhetsz.
Bármelyik billre, vezérlőnél kapcsolóra ráteheted beállíthatod.
Plusz egy adott nézetet vagy többet is egy nézeten belül elmenthetsz így csak lenyomod az adott nézet bill-jét kapcsolóját és ennyi.
Én úgy mentettem, el hogy Ctrl-valamelyik num bill.
Ezután csak az adott(általad elmentett) num bill kell lenyomni és abban a beállított nézetben látod amit szeretnél.
Srácok következő problémám van:
rendszer: win7 64 bit magyar
Telepítgetném ezt a sok pi****-át de az overpy installnál kaptam egy unicode decode errort. Segítséget kérnék, mit merre hogyan kellene állítani.
pip install request felment rendben, de ez a csuda nem. (https://www.youtube.com/watch?v=R8Y15hugtSI videót próbálom követni..)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Minden ALAP semmilyen "mokolás" nincs benne.
Ezt tudja alapból a játék.<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Szerintem nagyon (számomra) nem is kell hogy szebb legyen.
Tegnap este Sydney-ből Camberra felé a napfelkelte valami gyönyörű volt.
Majd mindig real idő és időjárást állítok be ha repkedek.
Itt egy vidi ez nem onnan van hanem Miamiból,a végére elvesztettem a kontrolt picit,....<#zavart2>#zavart2>
Használja valaki? Melyiket lenne érdemes megvenni 736 hoz?
Azért is írtam csak beraktam a plugint a helyére és a kis gépeket ezzel indítom,persze van mikor még kell pár kapcsoló némelyikhez, de az már csak hab a tortán.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"