| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org
OOM Hiba
Helyes Library sorrend!
Ideális ORBX sorrend!
Miket kell még telepíteni esetleg?!
Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!
Ez is fontos!
Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!
Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!
Szimulátor hardver-szoftver biblia
LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása
-
nibron #3096 csak szeretnéd te azt az évit:). lehet megkapnád már nem is tudnád mit kell vele csinálni.
számomra az xpl látványa inkább felüdülés a p3d agyontupírozott világából. egyes beállításokra (na jó a legtöbbre), már csak azt mondom, hogy csillámpóni. mint ahogy a múltkori egyik lowi-s videóra is amit linkeltél. amikor belenéztem hirtelen aszittem becuccoltam:).
na mindegy, az xpl-en látszik a fejlődés (nagyon is), a p3d-n meg nem (nagyon nem). az fs9-ben is ez a látvány volt, némi csillogást leszámítva. mióta kiadták az xpl11-et látszik, hogy rámozdultak a fejlesztők/kiadók nem hinném, hogy ez egy ilyen 3 napos varázslat lesz. inkább az látszik, hogy az aerosoft 3 naponta kiad egy új repteret. úgyhogy én inkább nyitottabban kezelném a dolgot.
amúgy nem értem mi bajod pont a fákkal?:) nekem azok huszadrangúak, amúgy nem néznek ki olyan rosszul, de nem is nézegetem túl közelről őket. akkor már általában baj van. majd nézd meg a v4-ben milyen fák érkeztek, tanulságos:). de engem az sem érdekel. annyira nem, hogy az orbx fa addonját sem tettem fel soha. milyen dolog már az, ha már a fákat is modolni kell?:)