5360
10823671771495363213.png

| Magyar fejlesztések | Prepar3D | Ultimate Realism Pack | Rendszerkövetelmények | PTA | CFG Tuning | AffinityMask Kalkulátor | Gyakran Ismételt Kérdések | X-Plane.Org

• OOM Hiba

• Helyes Library sorrend!

• Ideális ORBX sorrend!

• Miket kell még telepíteni esetleg?!

• Sok gondot tud még okozni az Ö hiánya is!

• Ez is fontos!

• Elmentett Libraryból eltűnnek a scenery-k!

Megoldás a C:\ProgramData\Lockheed Martin\Prepar3D v3 mappában lévő "scenery cfg" fájl törlése!
    Csinál egy újat és aztán be kellett olvastatni vele újra a sceneryket!

• Szimulátor hardver-szoftver biblia

• LOWW FlayTampa v2.7 csápok beállítása

• Hypo #3117
  • nibron
    azután ha ugyanabból a pozícióból egy kicsit elnézünk 90fokot balra. na ugye, hogy nem szép. ki tudná megmondani, hogy hol készült a kép? és állítólag ez a maximum.
    Utoljára szerkesztette: nibron, 2017.05.31. 21:09:46
  • eyecandy
    Sziasztok!

Csak én nem tudok behajózni az öbölbe mostanság, vagy másnak is van baja vele?
  • nibron
    mondjuk ez nálam éppen így néz ki. semmit sem mókoltam, csak felraktam.
  • Nyiri
    Egyébként ez még nem a frissített scenery, ha megcsinálják a dynamic lighting használatát még jobb lesz.
  • Hont
    Azért ez nem csúnya...!
    De majd mindjárt megmondják hogy szar, mert a cpu nem úgy címezte meg a ramnak a cuccot és ott a comolus szélén van egy folt ami annyira remeg, hogy szinte tönkre veri a diodákat a kijelzőn...
    Egyébként szerintem itt is az lesz, hogy 3-4 héten belül jön a v4.1...
  • Nyiri
    Na. Itt letölthető a 737/747/777 configom.

Röviden a config a multi panelre mindhárom gépen:

- Üzemmód választó egyértelmű, a tekerő az aktuális üzemmódban változtatja az értékeket
    - Kijelző az üzzemmódnak megfelelő értéket mutat
    - AP - Autopilot
    - HDG - Heading
    - REV - Appriach
    - NAV - VNAV
    - APR - LNAV
    - IAS - IAS HOLD
    - ALT - ALT HOLD
    - VS - Vertical Speed

Auto Throttle kapcsoló - AT főkapcsoló
    TRIM kerék (csak a 737-nél a trim kerék)
    Flaps UP röviden : FD off
    Flaps UP hosszan : FD on

• Nyiri
    i7 4930K 3.9GHZ 28gb Ram EVGA GTX 1080 SSD 1TB

Feltöltöm neked valahova a configokat
  • Nyiri
    Ugyanez szürkületkor. Aki erre azt mondja hogy szarul néz ki az nem mond igazat.

Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2017.05.31. 20:20:19
  • Matth3w
    Milyen masinarol van meghajtogatva?
    Ui azthiszem kernem a profilod! :)
    (saitek multi panel)
  • Nyiri
    Természetesen ez még nem az frissített scenery. Itt a lényeg hogy az FPS barátibb.
  • Nyiri

P3D V4 Aerosoft EGLL + Natural Sky Project + Night Environment British Isles 1.7 without FTX product, 4k, FPS 28-30 without Triple Buffering

Azért csíkos az ég mert tömörített a kép
    Utoljára szerkesztette: Nyiri, 2017.05.31. 19:12:45
  • Tompoxxx
    Úgy sem működik...:(
  • Tompoxxx
    Köszi, kipróbálom...
    Earth nav data és objects van benne + earth.wed.xml
  • endy papp
    Ja ezt olvastam én is de korábban mint ha lett volna róla szó hogy megkapják.
    De akkor ezt benéztem bocsi mindenkitől....
    Mellesleg tök jó lehet annak aki egy halom pénzt belepumpált a v3-ba most megveheti ÚJ játékként a V4-et......
    Hisz ez már hatvennégybites....
    Igaz a v3-at is tudja használni ...
  • saca79
    Rakd LHUD VFR scenery es LHDC közé. Jónak kell lennie ha nem... más gond van. Nem tudom hogy nez ki az a " LHBP TDG mapppa" amúgy? Mi van benne? És nem veletlen kérdezem.
  • Tompoxxx
    Ha LHDC és LHPP közé rakom pl., akkor sem jó.
  • Tompoxxx
    Xpl11-ben hova kell tenni az "LHBP tdg" mappát a scenery pakkban? Nálam most így néz ki, de nem mükszik...:(
    Előre is köszönöm, ha segítetek.
    I
    1000 Version
    SCENERY

SCENERY_PACK Custom Scenery/Hungary VFR - LHGD/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/Hungary VFR - LHUD/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/LHDC_v1.0/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/LHPP/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/LHSM/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/LHTL/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/Hungary VFR - +46+20 - Szeged/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/Hungary VFR - +47+19 - Budapest/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/Hungary VFR - zLHHungaryVFR/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/LHBP tdg/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/EDDF Frankfurt/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/GOLDEN_GATE_KSFO_XP-10/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/LOWW Wien Schwechat 1.1.2/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/Saint Barthelemy [TFFJ] by O.Maaß V1.0.1/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/Sint Maarten area/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/YSSY Sydney Airport Photo Scenery/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/FJS_Scenery_Library/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/JB_Library/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/RD_Library/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/RE_Library/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/SimHeaven_VFR-Aerials_World/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/x_Prefab_Library/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EBBR/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EDDF/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EDDH/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EDDK/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EDDM/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EDDS/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EDDT/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EDDV/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EDLP/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EGBB/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EGKK/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EGLL/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EGPF/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EGSS/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - EIDW/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - LEBL/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - LEMD/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - LFMN/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - LFPG/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - LFPO/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - LPFR/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/Aerosoft - LSGG/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/KLAX - Los Angeles/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/KLGA - New York La Guardia/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/WASHINGTON NATIONAL/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/San Diego/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/Global Airports/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/KSEA Demo Area/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/R2_Library/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/OpenSceneryX/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/MisterX_Library/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/3D_people_library/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/BS2001 Object Library/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/People_LIB/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/ruscenery/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/THE-FRUIT-STAND Aircraft Library/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/Uninstaller/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/XAirportScenery/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/ZZ_DF-Hard_Surface/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/zzz_Treelines_Farms_Europe_v2/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/zzz_Treelines_Farms_North_America_v2/
    SCENERY_PACK Custom Scenery/Ortho4XP/
  • nibron
    én nem használom a managert. az oldalról a manual-al szedem le. jardesign nekem nincs úgyhogy azt nemtom, de az xpl-nek az "xplane11-native" -ot szedem le, és bemásolom/kibontom a "xplane11/resources/default data" könyvtárba. és akkor a b737-nél valami ilyesmit kellene látnod: 1706 25MAY2017-21JUN2017
  • kirby76
    Arra a dátumra gondolsz, amit az FMC/MCDU ír ki? Most frissítettem a Navigraph FMS Data Manager-el, de mit
    sem változtak ezek a dátumok.
    Az A320-nál: A1410 18SEP2014-15OCT2014
    A B737-nél: 13OCT2016-10NOV16

Mi hiányzik még?

• nibron
    ez nem flightszim probléma, hanem inkább globális a 86-os architektúrában. az arm processzoroknál már jobb a helyzet, de még az sem az igazi. az intelnél is látszik, hogy ráébredtek a több évtizedes hülyeségeikre, a mostani 64 bites procikban 64 biten már jóval több regisztert lehet használni, nem csak az a-b-c-d van. kicsit loptak az arm-tól:), és a fordítóprogramoknak is ismerniük kell, de számunkra jó hír, hogy a p3dv4-t már az új regiszterkészletre fordították, tehát így a regiszteroptimalizáció miatt várható egy kis sebességnövekedés (nagyon sokkal keveseb a veremművelet), legalábbis néhány hónapig míg le nem lakjuk:).
  • nibron
    csak szeretnéd te azt az évit:). lehet megkapnád már nem is tudnád mit kell vele csinálni.
    számomra az xpl látványa inkább felüdülés a p3d agyontupírozott világából. egyes beállításokra (na jó a legtöbbre), már csak azt mondom, hogy csillámpóni. mint ahogy a múltkori egyik lowi-s videóra is amit linkeltél. amikor belenéztem hirtelen aszittem becuccoltam:).
    na mindegy, az xpl-en látszik a fejlődés (nagyon is), a p3d-n meg nem (nagyon nem). az fs9-ben is ez a látvány volt, némi csillogást leszámítva. mióta kiadták az xpl11-et látszik, hogy rámozdultak a fejlesztők/kiadók nem hinném, hogy ez egy ilyen 3 napos varázslat lesz. inkább az látszik, hogy az aerosoft 3 naponta kiad egy új repteret. úgyhogy én inkább nyitottabban kezelném a dolgot.
    amúgy nem értem mi bajod pont a fákkal?:) nekem azok huszadrangúak, amúgy nem néznek ki olyan rosszul, de nem is nézegetem túl közelről őket. akkor már általában baj van. majd nézd meg a v4-ben milyen fák érkeztek, tanulságos:). de engem az sem érdekel. annyira nem, hogy az orbx fa addonját sem tettem fel soha. milyen dolog már az, ha már a fákat is modolni kell?:)
  • saca79
    Na meg ugy az egész flightsim családra jellemző hogy olyan mint a teszkos szatyor.. Ha túlpakolod leszakad a füle. :D
  • nibron
    egy darabig el lehet a magokkal szórakozni, de tulajdonképpen minek? az alapprobléma mint mindig még most is az, hogy egyetlen magot hogyan tudunk ellátni realtime-ban adatokkal. magyarán hiába van hipiszupi procim ha lassú a memória. ha ezt sikerül megoldani, akkor majd ott lesz a következő probléma: jójó van sok mag, de csak egy kivezetés van rá. meg kellene növelni a buszsebességet ezzel a memóriaelérés sebességét is, és akkor már megint ott vagyunk az első problémánál:). jelenleg most egy gép futása során amiből a legtöbb van az a késleltetés/várakoztatás. ezért aztán manapság amire nagyon oda kell figyelni az nem a processzor, hanem az alaplap és a memória. ők ketten a szűk keresztmetszet.
  • saca79
    Arra sosincs megoldás... max ha nem flightsim ről beszélünk hanem mondjuk a mortal combat ujabb kiadásáról :D
  • Matth3w
    Valoszinuleg ezt is meg lehet akasztani,mint eddig mindet!
    Mindig lesz valami ujabb de olyan, hogy tokeletes soha!
  • Hont
    Nincsenek FPS problémáim...
  • szabeszka
    FPS problémákra van megoldás: Intel Core i9 :)
    http://index.hu/tech/2017/05/31/itt_a_felmillio_forintos_intel_core_i9/
  • Hont
    Dehogy vagyok ellenséges...
    Csak épp nálam nem azok a kritériumok, mint ami Nektek tetszenek!
    Én meglátom ezeket a Comodore64 re készített fákat és azonnal kicsapja a biztosítékot!
    De sorolhatnám a többit is,de megvárom amíg az újdonság varázsa le nem cseng...Tudod! A gyerekek mindig az aktuális karácsonyi ajándékkal játszanak, soha nem az előző évi-vel! Én meg inkább az Évivel...
  • saca79
    Első kérdésedre a valszom NEM INGYENES! Masodikra : Igen megvettem! Számlát mellékeljek?
  • Nyiri
    Persze. Ha szükséges elküldöm a panel configjaimat és leírom melyik kapcsoló micsoda
  • nibron
    ez van kint.

I have a previous version of Prepar3D, do I get an upgrade or a discount for Prepar3D v4?

Prepar3D v4 is considered a new product release.
    If you have purchased a previous version of Prepar3D within 60 days, you can request a refund and then purchase the desired license of Prepar3D v4. Please see the refund policy for more information.
    There are no exchanges, upgrades, or discounts available.
  • Hypo #3085
    V4 nem free upgrade
  • nibron
    ezt hol találtad? mert én azt a verziót ismerem, hogy ha 60 napon belül vetted meg a v3-at, akkor kérj visszafizetést és abból megveheted a v4-et.
  • endy papp
    De ha a v3 megvan miért kéne a v4-et megvenni ,tán warez verzió???
    Ingyen frissítheted,ahogy olvastam eddig még a hivatalos oldalon is ez van írva.
    Kis iróniával...... az xpl megvetted???
  • endy papp
    Tudom nem oly nagy probléma ,de azért L.M. még nem a 21 században él.
    Megnéztem a vételnél csak bankkártya szám megadásával lehet fizetni.
    A PayPal-t úgy látszik nem ismerik,pedig már majdnem megvettem....
    De license leírás és ilyen olyan magyarázat a license-vel kapcsolatban az van egy oldal,gondolom pár ügyvéd dolgozott rajt egy ideig míg össze hozták.....
  • saca79
    Én ezzel ugyanigy vagyok :) en jelen pillanat nem merem megvenni meg nem is nagyon akarom mivel " pucér" a v4, várok.. Addig elvan a V3 az FSX meg a XP11 egymas mellett de megmondom őszintén mostanában csak az utobbit használtam. Én egyiket se huzom le. Nah jo FSX az ahhogy nalam most kinéz meg ahhogy fut az nagyjabol évek " munkaja" : D ott vannak bajok de azt meg ezert nem akarom letörölni. Inkabb kiszögelem a falra....
  • nibron
    erre reagálva csak egy dolgot emelnék ki az xpl és p3d vonalon. a p3d-ben a scenery frissítés finoman szólva is problémás. az xpl-ben ez ismeretlen fogalom. és erre fogadást is merek kötni, hogy a p3d-ben ez egy év múlva is így lesz. de szerintem 5 év múlva is. merthogy ez a p3d-ben egy állandó, szemben az xpl-el ahol mint ahogy azt láthatjuk folyamatosan változnak a dolgok. az ő esetükben tényleg nem tudjuk előre megmondani mi lesz 1 év múlva. a p3d-ben sajnos csak a foltozgatás látszik, sajnos. pedig nálam még ő a favorit, személy szerint sokkal jobban szeretném azt használni mint az xpl-t. de azzal, hogy már itt a gépemen az xpl és nem akarom letörölni, az már azért sokat elmond.
  • Matth3w
    Koszonom Nyiri ur!
    Akkor idom lesz raaldozom magam es bekonfiguralom a dolgokat! Kicsit bosszanto , hogy nem egy"plug and play" hanem vacakolni kell vele, raadasul valoban az alap saitek driver kalap...
    Ha barmi kerdesem van irhatom privatban?
  • szabeszka
    5 éve szimulátorozom és rájöttem, hogy függő vagyok. Már nem is repülök igazán csak installálok és tesztelek, meg vitatkozom "árnyékokról" "fákról", stb.... meg letöltök és fel....Hisztizem, ha oomot kapok, vagy errort. Ez egy kábszer. Tulajdonképpen élvezem is :)
    Utoljára szerkesztette: szabeszka, 2017.05.31. 13:03:07