• Szefmester
    Gondolom nem véletlen van már a négy felkiáltóhjeled, és meglehet hogy most majd én is fogok kapni, de nem bírom megállni, és nehezen bírom visszafogni magam.

Te agyatlan seggszájú félsznob pöcs... bazd meg.. lottón nyerted az agyvelőd, és apuci pénzéből vásároltál valami diplomát mi? Mert hogy két fadarabot nem raktál egymás mellé, és hogy lövésed sincs a gazdaságról az tuti. Mégis mi a retkes faszt gondolsz, mi történne ha minden ember hozzád hasonlóan csökött barom módjára vonszolná a puhos testét a manager képzésekre? Elvégzik... és utána? Lenne szerinted irodája? NEM! És miért? Mert nem lenne aki megcsinálja a puccos asztalkáját, a kényelmes seggmasszírozós fotelkéjét, nem lenne senki aki a nikotinéhségét csillapító cigikét előállítaná, mert a mánágersíg a menő... persze, lehetsz több diplomás manager de abból nem fosz megélni a dolgozók nélkül. A tisztes melóst pedig ahelyett hogy lenézné a magadfajta pöcs, inkább nyisson nekik ajtót és engedjék előre a sorban, mert a kétkezi melósok miatt bámulhatod a tévéd, a monitorod, miattuk tömheted kétpofára kajával.

Ezek után meg még normális legyen az hogy egyesek még egyenlőbbek legyenek? Tehet arról a szerencsétlen hogy olyan családba született akiknek a vallása nem igényelt extra szünetet? NEM!

Vallás és hit.. két nagyon eltérő dolog. Most őszintén.. hány olyan nem idén barnult embert láttatok már akinek vastag aranyláncon lóg a kereszt miközben késsel fenyeget hogy add át az értékeid különben megszurkál kicsit? Én egyel többször mint akartam... divatból hordta a keresztet, vagy annyira semmibe vette a hitének a törvényeit? Akkor én mint esetleges munkáltató miért ne vehetném semmibe a hitét a melósnak? Azért vettem fel hogy kecskét áldozzon? NEM! Akkor ne akarjon kecskét áldozni.. max beáldozhatja a szünetét, vagy később ledolgozza a kiesett munkaidőt.