MasterMason#123
"Mutass nekem kérlek arra valami forrást, hogy bárkit pokollal riogattak volna, ha pénzzel foglalkozna."
Az egész jézusi kinyilatkoztatás ekörül forog, "a gazdagok a pokolba jutnak, de ti szegények a mennyországba juttok! Oszt szét minden vagyonod a szegények között, és kincsed lesz a mennyekben stbstbstb." Nem azt mondja jézus a gazdagoknak, hogy adj munkát a szegényeknek, tanítsd meg őket a pénzzel bánni, azt mondja jézus oszt szét a vagyonod a szegények között, akik egyébként három nap alatt felélnék, és annyi eredmény lenne, hogy egyel több szegény lenne De pl a bibliában is szép számmal vannak ehhez hasonló írások:
"Lukács 16.19
Meghalt a gazdag ember is, és eltemették. Amikor a pokolban kínjai közt feltekintett, meglátta messziről Ábrahámot és kebelén Lázárt. Felkiáltott: Atyám, Ábrahám! Könyörülj rajtam! Küldd el Lázárt, hogy ujja hegyét vízbe mártva hűsítse nyelvemet. Iszonyúan gyötrődöm ezekben a lángokban. Fiam - felelte Ábrahám -, emlékezzél csak vissza, hogy milyen jó dolgod volt életedben, Lázárnak meg hogy kijutott a rosszból. Most tehát neki itt vigasztalásban van része, a te osztályrészed pedig a gyötrelem."
Az egész vallás arra irányul, arra vezeti rá terrorral és vesztegetéssel az embereket, hogy mondjanak le a javakról és a pénzről, mert különben büntetésben lesz részük!
Pokolba kerülnek. Elég egyértelmű, ha a pénz a hatalom, márpedig amióta világ a világ akinél a pénz annál a hatalom, hát akkor nyilvánvalóan szükség van arra is annak aki a hatalmat akarja, hogy lehetőleg másoknál ne másoknál legyen a pénz és ezáltal a hatalom. Erre van kitalálva a keresztény vallás, amely beterrorizálja kiöli már gyermekkorban a rabszolgaságra ítélt nemzetek fiaiból és lányaiból a pénzzel való és racionális gondolkodás csiráját is!
"Mutass nekem valami statisztikát arról, hogy csak a zsidók lehetnek sikeresek az üzleti életben vagy a tudomány területén, a keresztény neveltetésű emberek pedig nem."
Csak nézd meg a nobel díjasok listáját, van kb 5-6 milliárd ember a földön, a zsidók összesen vannak kb 14 millióan, ennek ellenére a nobel díjasok 75%-a zsidó származású. A bankárdinasztiákat pedig ne is említsük.
Szóval igen, arra van kitalálva az egész keresztény vallás, hogy a hamis tanításainak köszönhetően hátrányba kerüljenek a rabszolgák gyerekei a rabszolgatartó kaszt-al az uralkodó osztállyal szemben.