potschweiler#102
Jobb lett volna, ha nem görgetek a cikk alá, és nem olvasom el a hozzászólásokat. De megtettem. A kedvencem az, amikor MAsterManson (bocs ha nem így írod, emlékezetből írtam) azt írja, hogy a biblosz szó egyiptomi tekercseket jelent. Ezen nem tudom, hogy kacagjak-e vagy sírjak. Elő kell venni egy szótárt: a biblos jelentése: könyv, a biblia ennek a szónak a többesszámú alakja, tehát: könyvek. Ebből hogyan következnek az egyiptomi tekercsek, halvány gőzöm sincs. A cikkre pedig: no comment, ha ezt nevezzük tudománynak, akkor, régen rossz. Akkor én is állíthatok fel tudományos elméletet bármiről, például, szerintem Atwill nem hülye, hanem az Alfa Centauri galaxis egyik küldötte, aki kémkedik a földlakók ellen. Azzal van megbízva, hogy a nagy invázió előtt megossza és egymás ellen fordítsa az embereket, hogy az őt megbízó zombi-ufó-mikulások dec. 6-án könnyűszerrel el tudják foglalni a földet. Az akció eredetileg 2012 dec. 21-re volt tervezve, de sajnos egy csillagközi sorompó meghibásodása miatt sokat kellett sorba állni, innen az egy év késés. A maják sajnos ezzel nem számoltak, ugyanis a csillagközi sorompó akkor amikor ők a naptárukat írták, még tök jól működött. De hát tévedni emberi dolog. A maják pedig, noha kokettáltak az Alfa Centauri zombi-ufó-mikulásaival, mégiscsak emberek voltak. Ezt a hozzászólást, kérem posztolni az S.G. "tudományos" rovatai közé. Ez egy merőben ÚJ tudományos elmélet.